^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEGMEN PENCARIAN BLOGGER BARU

12/21/2012 09:02:00 PTG | | 9Komen
 
klik SINI

 hai semua..lama jugak iza senyap dari blog kesayangan iza ni. so,hari ni iza nak join segmen akak aisya humaira pulak lah. iza dah follow kedua blog seperti dalam syarat2 join segmen ni.
ni lah printscreen follower iza setakat ini.
harap dengan ikut segmen bertambah lagi follower blog iza ek?
bubye...tata..

Ponti Vs Omi

11/29/2012 01:55:00 PTG | | 1Komen
 
 apa khabar? nak cerita tentang Ponti vs Omi lak ye? selasa lepas,pada hari jadi abah yang ke 35,kami di belanja tengok filem ni. kelakar giler eh? lakonan Nabil dan Johan Raja Lawak. Tq abah.

HAPPY DEEPAVALI 2012

11/13/2012 03:02:00 PTG | | 0Komen
 
 sumber gambar  : google

SEGMEN 2 TERJAH,FOLLOW,MENAIK

11/13/2012 02:41:00 PTG | | 3Komen
 
 penat membalas kunjungan,BW dan memfollow blog kawan2 iza nak join segmen kak Ain yang di tag oleh ibu.
setakat ni follower iza seramai 83 orang blogger,nak up kan lagi ni.. :)
iza ni tak pandai nak cakap panjang2,selalu takda idea tapi iza nak tag
coretan hati kathy
cerita farra
ok babai semua....

MODEL TUDUNG

11/07/2012 12:51:00 PTG | | 3Komen
masa tengok gambar ni gelak habis...hati yang sedih pun leh jadi ceria..

SEGMEN JOM MENCARI FOLLOWERS

11/05/2012 02:39:00 PTG | | 12Komen
   
sila klik SINI untuk join atau info tentang segmen
setelah lama menyepi iza nak join segmen abang Putra lah. segmen untuk mencari rakan follower jugak lah.iza suka sesangat.
iza bagi markah 98/100 untuk blog abang Putra okay..
iza dah jadi follower ke609 blog Putra dan dah like sekali.
 k la.bai sumer..

MY WISHES

10/25/2012 09:42:00 PTG | | 3Komen
 
 
SALAM AIDIL ADHA 2012 
SAYANG SEMUA,SEMOGA BERBAHAGIA
IZA SAYANG SEMUA

PERIKSA

10/16/2012 10:09:00 PTG | | 3Komen
 
sekarang ni sibuk sikit..iza kena fokus sikit sebab periksa akhir tahun dah menjelang. harap dapat keputusan baik punya. harap semua mendoakan iza ye? tertekan juga sebab ibu mengharap keputusan yang baik,namun semoga iza dapat melepasi nya. Amin.

POTRET IZA

10/11/2012 11:11:00 PTG | | 4Komen
 
 hai,jarang sekali dapat update blog ni. iza selalu ketandusan idea lah. tambah lagi dengan keadaan yang sibuk,payah lah. selalu juga buka blog,tapi sekadar dengar lagu saja,sebab tak tau nak tulis apa kat sini. malam ni,iza nak share gambar iza yang dah di edit ni.

SAYANG IBU SAMPAI BILA2

10/06/2012 11:30:00 PTG | | 2Komen
 
 


Anak perempuan kecil ini memberitahu ibunya, "Mama, adik baru saja melukis pakai lipstik mama".

Ibunya yang mendengar hal itu lalu melihat lipstik mahal yang baru saja dibelinya telah tinggal setengah dan wajah dan tangan dan baju anak perempuan telah penuh dengan lipstik tersebut. Dengan sangat marah, ibu itu mengamuk dan memukul anak perempuan kecil yang malang tersebut tanpa menghiraukan tangisan dan jeritan dari mulut kecilnya.


Kemudian setelah mentempiaskan emosinya, ibu ini baru sedar anak perempuannya sudah tidak bergerak lagi. Dia pun mengoncangkan tubuh anaknya sambil menangis dan memohon agar anak perempuannya membuka matanya.

Tapi terlambat.... jantung anak perempuan itu telah berhenti berdengup.
Dan saat sang ibu melihat kesan di selimut tempat tidur anaknya, disitu tertulis sebuah tulisan dengan lipstik merah yang tertulis: "Sayang Mama Sampai Bila Bila".
 

TQ

9/18/2012 04:23:00 PTG | | 4Komen
 
 
salam sayang buat semua... TQ pada yang follow blog iza ni. love u alls..

SALAM SELAMAT HARI MALAYSIA

9/16/2012 12:06:00 PG | | 7Komen
 
hai semua..iza doakan agar semua ceria. maaf lama tak tulis apa2 kat blog ni. selalu jugak iza buka blog tapi tak ada idea pulak nak tulis apa2.haha. iza dengar lagu kat  blog ni je la..lagipun ibu kata line internet dah slow, tak best nak on9. apa pun iza amat hepi bila ramai kawan blogger yang sudi follow blog iza ni. terima kasih banyak,tapi maaf buat masa ini iza susah nak balas balik memandangkan line internet slow susah nak follow balik. tapi jangan bimbang, iza akan berusaha follow semua. tinggalkan jejak anda di cbox atau kat mana2 ruang komen post iza ye? ok,mata dah mengantuk ni. iza nak tidur dulu. selamat malam semua. salam...sweet dream..
" SELAMAT HARI MALAYSIA"

SELAMAT HARI KEMERDEKAAN 55 TAHUN

8/31/2012 10:44:00 PTG | | 3Komen
jalur gemilang kebanggaan rakyat Malaysia

 
hai semua...apa khabar? dah lama iza tak buka blog iza ni. 
haha..sibuk sikit dengan sekolah dan sambutan raya baru2 ini. ok lah,iza nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 55 kepada semua rakan2.


GAMBAR RAYA 2012

8/25/2012 12:27:00 PTG | | 1Komen
 
 










 
inilah gambar raya iza sekeluarga untuk tahun 2012.

PAKCIK JI SAKIT

8/08/2012 09:18:00 PTG | | 0Komen
 
hai semua..kali ni iza nak cerita tentang berita orang yang jauh nun di sabah. pakcik iza pakcik pajil atau ji kena tahan kat wad la. sian kan? iza tak tahu pasti sakit pakcik namun iza mendoakan agar pakcik sihat semula. moga dapat bertemu bila kami balik Tawau nanti . kami sayang pak cik Ji.
 
kat tengah tu la pakcik Ji
 

BAJU CANTIK

8/08/2012 09:10:00 PTG | | 2Komen
 
 hai semua...selamat berpuasa..cantik tak gambar ni? kalau lah baju raya iza macam ni kan best? hahaha. mana ada orang pakai baju macam ni untuk beraya. baju ni ala-ala cinderella hanya sesuai di pakai untuk majlis tertentu contohnya para pengantin. lama lagi lah nak sampai situ. apapun seronok jugak tengok gambar baju yang cantik2 macam ni kan?
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020