^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

saja suka suka

5/12/2012 02:17:00 PTG | | 0Komen


lama juga iza tak buka blog ni. ibu kata line broadband slow,tapi memang betul pun sebab selalu dengar ibu membebel sendiri masa on9. kami nak belajar zoom A pun susah. selalu line terputus begitu je masa asyik menjawab soalan. macam mana tak geram. ibu cakap line maxis makin teruk,tu sebab lah asyik tak boleh sambung je. iza mana la tau semua ni,iza main pakai je. hahahaha.

6/5/2012

5/06/2012 02:54:00 PTG | | 3Komen



Hai,nama saya Maizatul Iqma.Umur saya 11tahun.Saya bersekolah di Sekolah Kebangsaan Laksamana.saya mempunyai 4adik-beradik.Saya anak yang kedua.Cita-cita saya ialah jururawat atau sebagai penjawat awam yang lain.Hobi saya pula ialah bermain basikal,melayari internet,berenang,bermain bola jaring dan bermain bola baling.Tempat yang ingin saya lawati ialah Australia.Artis yang saya minati ialah Najwa Latiff,Zizan,Aaron Aziz,Hafiz.Lagu yang saya suka ialah Awan Nano,Anak Kampung,Kosong-Kosong,Cinta Muka Buku,Ombak Rindu.Makanan kegemaran saya ialah sate,chicken chop,nasi goreng.mi rebus dan banyak lagi.Minuman kegemaran saya ialah jus epal,milo ais.

5/4/2012

5/05/2012 09:48:00 PTG | | 1Komen
tak tahu nak tulis apa kat sini. namun  saya nak ucapakan terima kasih banyak kat kak Darliana kerana sudi membuat header saya begitu cantik dan comel sekali. sesuai dengan identiti saya.





ASSALAMUALAIKUM

5/04/2012 09:00:00 PTG | | 0Komen
salam sejahtera  kawan2..saya rakan baru dalam dalam blog..salam perkenalan buat semua..saya budak baru belajar.komen dan bantulah saya jika ada kekurangan okay.
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020