^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

LATAR BELAKANG BARU

7/05/2012 11:14:00 PTG | | 3Komen
hai semua..apa khabar? dah lama rasanya iza tak update blog. iza takda idea nak tulis apa lah kat dalam blog ni. cuma kali ni nak cerita kat korang pasal blog iza ni. perasan tak,perubahan nya? hahaha,betul,dah bertukar latar belakang kan? ni ibu yang edit. ibu kata ibu bosan asyik tengok blog warna pink dan purple je,jadi ibu tukar latar blog iza ni. kuning gitu lho,ok tak? tapi elemen warna kegemaran iza iaitu pink tetap ibu kekalkan di tempat tertentu. so,masih nampak girly lagi la blog iza ni kan? huhuhu.apapun iza tau ibu akan edit sehabis baik untuk blog iza ni. terima kasih ibu.

3 ulasan:

myzatul iqma berkata...

blog iza lebih bewarna warni sekarang kan? cute..hahahahaha...

farra nabila berkata...

ye iza..hehehe..lebih cantik dri blog kita.kita ounya x secantik awk nye...hohoho

myzatul iqma berkata...

ala,awak punya pun okeyy jugak tu...mak kita kata awak pandai edit tapi awak tak tau apa benda yang awak edit...hahahaha..lain kali hati2 tau? jangan sampai salah edit pulak..

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020