^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

MY WISHES

10/25/2012 09:42:00 PTG | | 3Komen
 
 
SALAM AIDIL ADHA 2012 
SAYANG SEMUA,SEMOGA BERBAHAGIA
IZA SAYANG SEMUA

PERIKSA

10/16/2012 10:09:00 PTG | | 3Komen
 
sekarang ni sibuk sikit..iza kena fokus sikit sebab periksa akhir tahun dah menjelang. harap dapat keputusan baik punya. harap semua mendoakan iza ye? tertekan juga sebab ibu mengharap keputusan yang baik,namun semoga iza dapat melepasi nya. Amin.

POTRET IZA

10/11/2012 11:11:00 PTG | | 4Komen
 
 hai,jarang sekali dapat update blog ni. iza selalu ketandusan idea lah. tambah lagi dengan keadaan yang sibuk,payah lah. selalu juga buka blog,tapi sekadar dengar lagu saja,sebab tak tau nak tulis apa kat sini. malam ni,iza nak share gambar iza yang dah di edit ni.

SAYANG IBU SAMPAI BILA2

10/06/2012 11:30:00 PTG | | 2Komen
 
 


Anak perempuan kecil ini memberitahu ibunya, "Mama, adik baru saja melukis pakai lipstik mama".

Ibunya yang mendengar hal itu lalu melihat lipstik mahal yang baru saja dibelinya telah tinggal setengah dan wajah dan tangan dan baju anak perempuan telah penuh dengan lipstik tersebut. Dengan sangat marah, ibu itu mengamuk dan memukul anak perempuan kecil yang malang tersebut tanpa menghiraukan tangisan dan jeritan dari mulut kecilnya.


Kemudian setelah mentempiaskan emosinya, ibu ini baru sedar anak perempuannya sudah tidak bergerak lagi. Dia pun mengoncangkan tubuh anaknya sambil menangis dan memohon agar anak perempuannya membuka matanya.

Tapi terlambat.... jantung anak perempuan itu telah berhenti berdengup.
Dan saat sang ibu melihat kesan di selimut tempat tidur anaknya, disitu tertulis sebuah tulisan dengan lipstik merah yang tertulis: "Sayang Mama Sampai Bila Bila".
 
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020