^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

Ponti Vs Omi

11/29/2012 01:55:00 PTG | | 1Komen
 
 apa khabar? nak cerita tentang Ponti vs Omi lak ye? selasa lepas,pada hari jadi abah yang ke 35,kami di belanja tengok filem ni. kelakar giler eh? lakonan Nabil dan Johan Raja Lawak. Tq abah.

HAPPY DEEPAVALI 2012

11/13/2012 03:02:00 PTG | | 0Komen
 
 sumber gambar  : google

SEGMEN 2 TERJAH,FOLLOW,MENAIK

11/13/2012 02:41:00 PTG | | 3Komen
 
 penat membalas kunjungan,BW dan memfollow blog kawan2 iza nak join segmen kak Ain yang di tag oleh ibu.
setakat ni follower iza seramai 83 orang blogger,nak up kan lagi ni.. :)
iza ni tak pandai nak cakap panjang2,selalu takda idea tapi iza nak tag
coretan hati kathy
cerita farra
ok babai semua....

MODEL TUDUNG

11/07/2012 12:51:00 PTG | | 3Komen
masa tengok gambar ni gelak habis...hati yang sedih pun leh jadi ceria..

SEGMEN JOM MENCARI FOLLOWERS

11/05/2012 02:39:00 PTG | | 12Komen
   
sila klik SINI untuk join atau info tentang segmen
setelah lama menyepi iza nak join segmen abang Putra lah. segmen untuk mencari rakan follower jugak lah.iza suka sesangat.
iza bagi markah 98/100 untuk blog abang Putra okay..
iza dah jadi follower ke609 blog Putra dan dah like sekali.
 k la.bai sumer..
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020