^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEGMEN PENCARIAN BLOGGER BARU

12/21/2012 09:02:00 PTG | | 9Komen
 
klik SINI

 hai semua..lama jugak iza senyap dari blog kesayangan iza ni. so,hari ni iza nak join segmen akak aisya humaira pulak lah. iza dah follow kedua blog seperti dalam syarat2 join segmen ni.
ni lah printscreen follower iza setakat ini.
harap dengan ikut segmen bertambah lagi follower blog iza ek?
bubye...tata..

9 ulasan:

Nurul Najihah berkata...

salam perkenalan yaaa :)

dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Syaz Blackrose berkata...

Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
jemput datang ke blog akk

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

Oh jgn lupa follow akk juga yer..
bersama2lah kita ramaikan follower kita




p/s akk dah masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
http://aishakhirr.blogspot.com/

Syaz Blackrose berkata...

lorrr... akk dah lama follow rupanyer.. sorrylah.. x perasan dah komen br prasan hehehe..

aisyah humaira' berkata...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

wanie berkata...

salam.. hai.. saya dari segmen yang sama.. saya dah follow awak dah.. jgn lupa follow saya balik taw hehe..

my blog:http://cutepolkadotsever.blogspot.com/

Soffiya berkata...

Salam , drop here :) do follow me , I will follow you back ;)http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012

Pelengkap Rusuk Kiri berkata...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Farah Annur berkata...

done follow sini..dari segmen sama

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Aety Hassan berkata...

Slm kenal empunya blog. Kita dari segment yg sama. Done follow your blog here. Feel free to visit, comment & follow me back, http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html
TQ^_^

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020