^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

ON9 HUJUNG MINGGU

2/23/2013 02:15:00 PTG | | 1Komen
 
jumpa gambar ni dalam pc...hahahaha..
 
selamat petang semua..apa khabar dan berhari sabtu semua nya..sihat tak?iza pun sihat tau? tapi kurang dapat bloggingdan facebooking  sebab guru2 kat sekolah tak bagi kita orang on9.huhuhu.kita hanya boleh on9 masa hujung minggu je.tadi pun iza baru balik kelas tambahan,iza pergi sekolah naik basikal dengan kawan,pinjam basikal abang,sebab basikal iza rosak.handle basikal longgar. o ye,ibu dah tukar P14G tau?semalam kita try buka 3komputer sekaligus,bolehlah,tapi ada 6 hari trial lagi,lepas tu mula lah line ada masalah.hehehe. ok lah,iza nak cau dulu. penat jugak nk tengok tv dulu.bai.

FAVICON BARU

2/16/2013 01:05:00 PTG | | 1Komen
 
 Inilah favicon  terbaru iza.gambar doodle iza dalam baju kurung sekolah.

DOODLE IZA

2/09/2013 10:45:00 PTG | | 1Komen
 
hai semua...malam ni nak berkongsi cerita dengan semua...iza nak baitau kat semua,ibu dah buatkan iza doodle yang comeiiii sangat. doodle berbaju kurung sekolah lagi tu....jom tengok!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
V
taraaaaaaa.comel tak?
nota kaki : nanti nak buat header guna doodle ni la....
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020