^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

BLOGLIST

3/27/2013 01:37:00 PTG | | 1Komen
 
ihsan gambar: Miss Gugel

hai semua..iza dah bertukar template ke blogskin ..tapi memang simple je la..koz ibu iza baru belajar buat template blogskin ni.. ibu kata susah juga nak buat..huhuhu..oleh kerana susah nak cari kod nak buat bloglist kat template ni,ibu buat bloglist khas untuk masukkan senarai blog je..sape yang sudi masukkan je link kat blog ni atau blog tersebut..nanti iza akan update nama untuk masuk bloglist k..nak amsuk bloglist iza????klik sini dan boleh intai senarai blog ini ye?
 
HANYA UNTUK BLOGLIST
bye

PINK LAGI

3/16/2013 08:53:00 PTG | | 1Komen
 
nampaknya iza tak boleh di pisahkan dari warna pink. walaupun ada keinginan nak mix kan warna blog dari pink menjadi oren pink nampaknya hati tetap merindui pink.huhuhu. background ni ibu iza yang create tau?iza tak boleh nak update blog selalu memandangkan sibuk dengan tugasan dari sekolah yang tak habis. maklumlah,calon UPSR. doakan kejayaan iza ye?sayang semua...

LAWAK BILIK GURU

3/13/2013 02:00:00 PTG | | 1Komen
 
 nota oren pink : ada tak antara kita pernah alami saat2 sebegini?LOL

TEMA PINK DAN OREN

3/06/2013 01:45:00 PTG | | 1Komen
 
 hai semua...apa khabar? iza harap semuanya sihat walafiat sahaja. iza seperti biasa sibuk dengan kelas hikmah selain belajar sendiri sampaikan kurang masa nak update blog. hari ni iza sajalah nak tukar mood sikit. iza tukat tema blog ni jadi 2 warna,iaitu tema pink dan oren cair.latar belakang ni ibu yang create untuk iza guna. simple tapi iza suka. mungkin ada yang komen tema sebegini melambangkan kekurang matangan tuan blog,tapi buat masa ini iza tak ada masa yang mencukupi nak mengedit itu ini. semua atas bantuan ibu. tunggu lepas UPSR dulu,baru sempat nak studi dan edit macam2..

nota oren pink : jangan lupa berdoa yang baik2 untuk kesejahteraan saudara kita di sabah ye?

MARI BERDOA UNTUK SAUDARA KITA YANG BERADA DI SABAH

3/03/2013 02:58:00 PTG | | 4Komen
 
 sayu sebak hati iza mendengar tentang kekecohan yang berlaku di negeri kelahiran iza,sabah. iza berdoa setiap masa moga keadaan ini akan segera berakhir dan sabah menjadi seperti dulu. Ya Allah,lindungilah semua saudara seagama dan sahabat sebangsa di Sabah. terima kasih pada anggota keselamatan yang sanggup berkorban dan Al Fatihah buat mereka yang terkorban. bakti mu sentiasa di kenang.
 
nota oren pink : mari kita berdoa sama2..amin!!
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020