^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEKITAR KAWAD KAKI DI TODAYS MALL

4/27/2013 08:56:00 PTG | | 6Komen
 















hai..seperti yang di janjikan,iza upload gambar2 kat Todays Mall pulak. kali ini nasib tidak menyebelahi Kota Tinggi,kami cuma dapat saguhati je. apapun,kenangan ini tak dapat di lupakan. walaupun penat tapi amat memuaskan hati.bila di sekolah menengah entah berpeluang lagi atau tak mewakili sekolah dan daerah seperti ini. SKALA,i love u forever in time.
 

JOHAN KAWAD KAKI

4/27/2013 08:38:00 PTG | | 1Komen
 


baru sempat upload gambar ni. ibu sibuk edit blog iza ni dari blogskin ke simple template. guna blogskin leceh sikit kodingnya jadi selepas ibu tukar ni ok sikit agaknye. iza tak tau sangat tentang edit2 blog ni. nak belajar pun tak dapat sekarang ni sebab sibuk dengan kelas tambahan sebagai persiapan untuk UPSR. huhuhu. tunggu habis exam,baru berkesempatan agaknya. insyaAllah. inilah gambar piala dan sijil penyertaan masa kawad kaki di Bandar penawar tu. kami dapat johan tau dan akan mewakili Kota Tinggi pergi bertanding di Todays Mall,Ulu Tiram pulak. entri kat Todays Mall akan menyusul selepas ini okay.

SEGMEN FOLLOW APRIL HINGGA DISEMBER 2013 BY CIK AKAK OMEI

4/27/2013 11:36:00 PG | | 8Komen
 
 iza nak ikut segmen dari akak Naomei pulak. masa segmen ini amat panjang jadi iza sempat lagi nak sertainya. kengkawan yang sudi,jom kita meriahkan lagi segmen yang best ini.syarat2 penyertaan untuk sertai ada di bawah,iza copy paste dari blog pemilik segmen

Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013
<Senarai Peserta>

LATIHAN KAWAD

4/21/2013 07:47:00 PTG | | 2Komen
 
fuh..lama tak hupdate blog iza,sampai kan dah bersawang suda tak di jenguk seminggu lamanya. bukan apa,iza sibuk betul dengan latihan kawad kaki untuk mewakili sekolah iza ke pertaandingan kawad kaki peringkat daerah johor yang berlangsung di bandar penawar sabtu lepas. adoiyai,penat giler betul la.masa belajar pun sampai tertidur ayam,muka pulak tak payah cakaplah,penuh jerawat,gelap dan berminyak. dengan keadaan cuaca yang panas meletup,tak tahan di buatnya. tapi demi sekolah yang di cintai,iza gagahkan diri. i love u SKALA Kota Tinggi. gambar pun terlupa nak snap,iza pakai baju seragam puteri islam dengan baju putih dan seluar tudung warna pink. memang cantik uniformnyer..tapi iza bukan ahli persatuan puteri islam,iza ni persatuan tunas kadet remaja sekolah. hehehe. 
ni baju untuk latihan kawad..pink juga..ni la owner blog..hahahaha..
 
 
 
ni gambar kawan2 yang ikut kawad juga...

HAPPY BIRTHDAY TO ME 12 YO

4/09/2013 11:26:00 PTG | | 4Komen
 


























 
  hadiah dari abah : RM50
hadiah dari ibu : casing hp samsung corby & topup maxis RM5
di raikan dengan : kek & makan2 kat KFC
terima kasih abah dan ibu...i love u all..
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020