^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

JOHAN KAWAD KAKI

4/27/2013 08:38:00 PTG | | 1Komen
 


baru sempat upload gambar ni. ibu sibuk edit blog iza ni dari blogskin ke simple template. guna blogskin leceh sikit kodingnya jadi selepas ibu tukar ni ok sikit agaknye. iza tak tau sangat tentang edit2 blog ni. nak belajar pun tak dapat sekarang ni sebab sibuk dengan kelas tambahan sebagai persiapan untuk UPSR. huhuhu. tunggu habis exam,baru berkesempatan agaknya. insyaAllah. inilah gambar piala dan sijil penyertaan masa kawad kaki di Bandar penawar tu. kami dapat johan tau dan akan mewakili Kota Tinggi pergi bertanding di Todays Mall,Ulu Tiram pulak. entri kat Todays Mall akan menyusul selepas ini okay.

1 ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020