^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEGMEN FOLLOW APRIL HINGGA DISEMBER 2013 BY CIK AKAK OMEI

4/27/2013 11:36:00 PG | | 8Komen
 
 iza nak ikut segmen dari akak Naomei pulak. masa segmen ini amat panjang jadi iza sempat lagi nak sertainya. kengkawan yang sudi,jom kita meriahkan lagi segmen yang best ini.syarat2 penyertaan untuk sertai ada di bawah,iza copy paste dari blog pemilik segmen

Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013
<Senarai Peserta>

8 ulasan:

Nao Mei berkata...

Makseh dear sudi support segmen cik akak...cik akak dah masukkan link dalam list peserta :)

cik intan hazel berkata...

hai..dari segmen yang sama..jom blogwalking..

http://blueriose.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

eyka berkata...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

leogurl94 berkata...

Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :)

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

Fafa Kyraa berkata...

Assalamualaikum. Blogwalking sini.

Btw, Jom join segmen ni. Suka hati nak buat entry ke tak. Yang penting, harap boleh join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Boleh blogwalking and follow gak nanti. XD

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

Yan Ty berkata...

HI , Salam perkenalan.

Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020