^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SIMPLE GIVEAWAY BINTANG MENCARI CINTA BY CIK AKAK

5/13/2013 03:17:00 PTG | | 8Komen
 
 http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html
 
alhamdulillah..dapat juga iza meluangkan masa untuk join GA atas jemputan cik akak dan ibu. balik je dari sekolah terus buka blog dan terima jemputan itu.terima kasih ye cik akak.  sebenarnya iza tak tahu nak buat madah kata2 cinta sis memandangkan iza pun masih belajar lagi. umur pun muda lagi. tapi iza akan buat madah cinta yang ringkas seusai dengan status iza ye?
cinta....
terlahir aku ke dunia kerana cinta
cinta Allah kepada hambaNya dengan menciptakan pasangan utnuk mereka
cinta pasangan akhirnya membenihkan cahaya mata
cinta yang suci bawa sampai ke mati
cinta abadi ku untuk Dia
cinta suci ku untuk RasulNya
cinta sejati ku pada agama dan negara
cinta seikhlas hati ku buat ibu dan abah
buat mereka yang mencintai ku jua
selamat berjaya pada yang lain. iza nak bagitau cik akak yang iza cuma guna maxis je. hihihi.manalah tahu terpilih sebagai pemenang kan?nak inform awal2 lah. pada semua yang baca,iza nak tag untuk join segmen ni ye?gudluck olz. kesempatan ini juga iza nak ucapkan SELAMAT HARI IBU buat ibu tersayang,Atiqah Arbain dan seluruh ibu di dunia.

8 ulasan:

Nao Mei berkata...

Cinta bukan pasangan je dik...ambil dari inpirasi kasih sayang keluarga..hihi..

Tu jadi dah ayat cinta tu....

Makseh join cik akak ye sayang :)

Kathy Rbain berkata...

selamat bersegmen sayang..

Ikhmal Malique berkata...

salam ukuwah, datang dari segmen yang sama. menarik ayat cintan tu. hehe done follow.. ^^

Nao Mei berkata...

Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

Nies alhaQ berkata...

Indahnyaa ayat2 cinta adikk nii. =)
salam ukhwah dikk. Gudlakkk !
Jum jengok blog akak jumm.

nur amalina berkata...

berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Rieyn Anna berkata...

Singgah bw sini..gud luck ya..:)
http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020