^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEGMEN MENCARI PEMENANG MY FOLLOWERS

6/28/2013 03:07:00 PTG | | 1Komen
 
  
iza join segmen setelah di tag oleh ibu. 
iza dah folo dan klik iklan
 inilah gambar candid iza..
iza nak tag semua pembaca blog ini ye?

HADIAH UNTUK IZA

6/28/2013 02:57:00 PTG | | 1Komen
 
salam jumaat semua..apa khabar?tak lama lagi Ramadan akan tiba,teruja rasanya. syukurlah,sekali lagi Allah memanjangkan usia kita merasai keberkatan ramadan dan keindahan syawal. inshaaAllah.
kat sini iza nak share hadiah yang iza dapat setelah join segmen abang acik dan di random sebagai pemenang.. tak sangka pula iza akan menag kali ini. nak tau apa hadiahnye?
cursor

doodle pink/purple
amacam,cantik tak?inilah hadiah2 tu. tq pada abang acik dan sponsor doodle/cursor.

SEGMEN #3BLOGLIST 12 JAM MIALIANA.COM

6/23/2013 07:11:00 PTG | | 4Komen

Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Jun 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

SEGMEN DOODLE COMEL BY FIZGRAPHICS

6/21/2013 09:30:00 PTG | | 3Komen
 
 
 
 http://www.fizgraphic.com/2013/06/segmen-doodle-comel-by-fizgraphic.html
 
hai semua..malam ni iza nak join segmen abang apit. comel kan doodle ni?
 
nickname : myzatul iqma
warna baju : pink
warna tudung : purple
iza tag : semua blogger yang baca entri ini..(iza tak tau nak tag sape,sebab iza newbie)

ok itu saja.terima kasih.

SEGMEN REVIEW KE 3 BY AKUPENGHIBUR.COM

6/21/2013 02:33:00 PTG | | 4Komen
 
 Segmen Review Ke 3 By AkuPenghibur.com 
salam jumaat semua..hari ni iza nak join segmen abang acik. iza dah penuhi semua syarat yang di berikan.
 
Syarat-syaratnya Wajib :
  1. Follow blog Sponsor Akupenghibur.com ,sweetyzhanieyz83.blogspot.com  ,coretanhatikathy.blogspot.com 
  2. Add To Circle Google+ AkupenghiburGoogle+ Coretanhatikathy 
  3. Like Facebook Sponsor 
  4. ( tak wajib / sukarela) Vote Aku Penghibur Di Digi Award ..Cara Vote Di sini => Digi Award
  5.  Buat entri bertajuk  Segmen Review Ke 3 By Akupenghibur.com
  6. Copy gambar tersebut dan link ke Entry nie
  7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.  
  8. Hanya perlu jujur, sponsor akan "check" sama kamu ikut syarat atau tidak
Senarai Hadiah 

8 Blog akan di review Oleh AkuPenghibur.Com

1 novel by Cik Akak

Top up RM 5 X 4 by Cik Akak

1 cursor dan 1 doodle x 2 by Coretan Hati Kathy 

Pemenang akan di pilih oleh setiap sendiri oleh sponsor 





 

SEGMEN MARI TAMBAH KENALAN BLOGGER BY MR K

6/12/2013 08:24:00 PTG | | 13Komen
 
segmen, tambah followers blog, tambah PV blog, blogger baru, blogger otai
iza nak join segmen ini tau?segmen untuk tambah kenalan blogger. harap2 follower iza yang beru 133 ni akan bertambahlah
itulah printscreen follower terkini iza ye?
syarat2 semua iza dah penuhi,tinggal nak hantar link je kat pemilik segmen.

RABU YANG BISU #2

6/12/2013 02:39:00 PTG | | 2Komen
 
LOL
 

CUTI 2 MINGGU DAH HABIS,ESOK KEMBALI KE SEKOLAH

6/09/2013 02:17:00 PTG | | 4Komen
 
lama rasanya tak update blog pink iza ni. maklum sajalah,sejak blog bermasalah hari tu iza macam takda mood sangat nak update blog.tak ada idea nak menulis apa2. bercuti 2 minggu kami memang tak ada pergi ke mana2. asalnya memang nak berjalan,tapi bila alai sakit dan di masukkan ke wad minggu lepas,abah terpaksa bercuti 4 hari untuk menjenguk ibu dan alia kat wad kanak2. kami memang tak berjalan,cuma iza berkesempatan juga melawat alia pada hari kedua dia di sana. kesian tengok alia. tangannya di cucuk agar air dapat di masukkan dalam badannya. mesti sakit.tapi sejak badanya di masukkan air,alia bertambah cergas dan mula berselera makan. dia kembali aktif,kalau tak memang layu je dia.asyik menangis je.apapun,iza bersyukur alia sihat semula.itu lebih penting.terima kasih pada doktor dan jururawat kerana merawat adik kesayangan iza.esok sekolah semula,bermakna perjuangan iza untuk UPSR bulan9 nanti masih berterusan.semoga iza akaan mendapat keputusan yang baik nanti.











Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020