^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

CUTI 2 MINGGU DAH HABIS,ESOK KEMBALI KE SEKOLAH

6/09/2013 02:17:00 PTG | | 4Komen
 
lama rasanya tak update blog pink iza ni. maklum sajalah,sejak blog bermasalah hari tu iza macam takda mood sangat nak update blog.tak ada idea nak menulis apa2. bercuti 2 minggu kami memang tak ada pergi ke mana2. asalnya memang nak berjalan,tapi bila alai sakit dan di masukkan ke wad minggu lepas,abah terpaksa bercuti 4 hari untuk menjenguk ibu dan alia kat wad kanak2. kami memang tak berjalan,cuma iza berkesempatan juga melawat alia pada hari kedua dia di sana. kesian tengok alia. tangannya di cucuk agar air dapat di masukkan dalam badannya. mesti sakit.tapi sejak badanya di masukkan air,alia bertambah cergas dan mula berselera makan. dia kembali aktif,kalau tak memang layu je dia.asyik menangis je.apapun,iza bersyukur alia sihat semula.itu lebih penting.terima kasih pada doktor dan jururawat kerana merawat adik kesayangan iza.esok sekolah semula,bermakna perjuangan iza untuk UPSR bulan9 nanti masih berterusan.semoga iza akaan mendapat keputusan yang baik nanti.











4 ulasan:

Rika Nordin berkata...

alalallalalala...coemel..hehe..kesian Aliya.. :)x pewlah...moga cepat sembuh adik mAIZATUL K.. :)

Nao Mei berkata...

Selamat berjuang dik :)

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020