^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

TRIAL UPSR

7/24/2013 01:54:00 PTG | | 2Komen
 
 
salam 15 ramadhan buat semua kawan2. maaf lama menyepikan diri. iza sangat sibuk dengan kegitan sekolah,tambah2 lagi kami sedang menghadapi trial exam sejak semalam lagi. memang susah nak on blog buat masa ini. nak buka fb pun agak susah sekarang,tambah2 lagi cikgu dan ibu tak galakkan nak on9 sekarang ni.on9 untuk zoomA bolehlah.huhuhu. iza dah cuba menjawab sehabis baik soalan yang di berikan.semalam subjek math dan bm dan hari ni subjek maths kertas 2 je. esok pula untuk subjek bahasa inggeris dan sains. subjek BI iza agak lemah sikit. tapi harap2 dapatlah menjawab soalan dengan baik nanti.harap semua mendoakan iza ye?

SEGMEN KLIK KLIK DUIT RAYA

7/17/2013 09:32:00 PTG | | 1Komen

klik banner untuk join..
due date 25 July 2013 ( 3pm)


tag : +Nao Mei , +Moo Neer 

CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK

7/14/2013 11:54:00 PTG | | 5Komen
Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   





banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian
Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

*Senarai Peserta*

DOODLE IZA

7/14/2013 11:52:00 PTG | | 0Komen
 
 TQ ABANG APIT

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST MIEYA ATIERA

7/05/2013 08:59:00 PTG | | 3Komen

kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020