^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

TRIAL UPSR

7/24/2013 01:54:00 PTG | | 2Komen
 
 
salam 15 ramadhan buat semua kawan2. maaf lama menyepikan diri. iza sangat sibuk dengan kegitan sekolah,tambah2 lagi kami sedang menghadapi trial exam sejak semalam lagi. memang susah nak on blog buat masa ini. nak buka fb pun agak susah sekarang,tambah2 lagi cikgu dan ibu tak galakkan nak on9 sekarang ni.on9 untuk zoomA bolehlah.huhuhu. iza dah cuba menjawab sehabis baik soalan yang di berikan.semalam subjek math dan bm dan hari ni subjek maths kertas 2 je. esok pula untuk subjek bahasa inggeris dan sains. subjek BI iza agak lemah sikit. tapi harap2 dapatlah menjawab soalan dengan baik nanti.harap semua mendoakan iza ye?
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020