^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

TAK AKTIF

8/27/2013 03:35:00 PTG | | 2Komen
 
salam semua...beberapa lam ini iza akan kurang aktif dan update blog memandangkan UPSR akan menjelang tak lama lagi.di harap semua mendoakan iza nanti ye?keputusan trial agak membimbangkan sebab tu nak fokus lebih. nasib baik cermin mata dah tukar kanta baru,senang sikit nak fokus pada study kat sekolah.gudluck for me...huhuhu..
gambar share dari google..

PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY RBAIN

8/27/2013 03:29:00 PTG | | 4Komen
 
 banner dan entri di paku sehingga 30 ogos 2013
setelah 4 bulan menyepi tanpa sebarang segmen akhirnya kathy muncul lagi dengan SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN.kali ini kathy mencari bloglist untuk bulan September sehingga Disember 2013.semua akan di bloglist di Kathy Bloglist dalam kategori bloglist 4 bulan. namun ada syarat2 yang perlu di penuhi untuk melayakkan anda menjadi bloglist kathy iaitu 
1. mempunyai blog dan aktif update entri.buat entri segmen bertajuk PENCARIAN  BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY RBAIN
 2. follow blog INI dan INI 
3. add G+ 
4. like fanpages 
5. setiap penyertaan akan di bloglistkan setelah segmen berakhir. dua orang peserta bertuah yang di pilih secara random akan di review blognya dan menerima hadiah misteri dari kathy.
 6. segmen bermula pada 25 Ogos 2013 sehingga 30 Ogos 2013 jam 11.30 malam.JOM PAKAT JOIN RAMAI2. 

GAMBAR2 RAYA

8/16/2013 09:02:00 PTG | | 2Komen
selamat beraya buat semua rakan2 blogger semua. dah lama rasanya tak update blog ni. maklumlah bulan 9 ni UPSR akan berlangsung,debaran semakin kuat. iza nak upload gambar raya kami tahun ini.






Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020