^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEBELUM &SELEPAS

10/24/2013 03:27:00 PTG | | 1Komen
 
SEBELUM

SELEPAS      
hai semua..nampak tak ada beberapa perubahan dalam blog ini?ibu dah tukar sikit2 design blog ni.dari header,border blog,cbox dan lain2.l;ebih simple dan kemas.tqvm ibu.sayang ibu.

REVIEW NOVEL SEINDAH SAKURA (LIZA ZAHIRA)

10/20/2013 10:47:00 PTG | | 2Komen
 
 
Sinopsis
SHAKIRA terumbang-ambing akibat kemiskinan hidup dan hilang tempat bergantung. Airil yang hadir dengan perspektif negatif terhadap gadis itu, akhirnya berubah mencintainya dalam diam.

Sukar bagi Shakira untuk bahagia, lantaran ada hati yang dengki dan merancang balas dendam. Hati hitam milik Anida berjaya membuatkan cinta Shakira dan Airil ter halang hingga lelaki itu membawa diri meninggalkan Shakira terkapai-kapai keseorangan. Sejak itu, satu per satu badai datang melanda hingga hidup gadis itu tidak menentu.

Di universiti, Shakira menemui cinta baru, tapi malangnya dia sudah jadi milik orang lain. Demi kasih pada ibu, dia rela berkorban biarpun hatinya hancur bagai kaca berderai ke bumi.

Shakira cuba menjadi SEINDAH SAKURA meskipun harapan untuk mendapatkan kembali cinta sejati semakin mustahil. Namun, dia perlu percaya pada jodoh yang telah tersurat untuknya. Mungkin kita sengaja dipertemukan dengan cinta yang salah agar kita bersyukur setelah mendapatkan cinta yang sebenar...


selamat malam semua..dah lama iza tak buat entri kan?entah tak tahu nak update apa seolah ketandusan idea.namun,setelah iza meminjam novel ibu +Kathy Rbain iza nak review tentang novel ni sikit.sinopsisnya adalah seperti di atas yang iza copy paste dari website alaf21.walaupun cerita nya agak berat untuk remaja seperti iza,namun iza merasakan novel ini best.lagipun,novel ini telah di adaptasi ke bentuk drama yang telah di lakunkan oleh Fasha Sandha dan Fahrin Ahmad sedikit masa lalu.selepas ini iza nak baca novel Cinta Hujung Nyawa pulak la...hehehehe..nanti iza review novel tu pulak ye?bye.....
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020