^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

AKTIF DALAM RUMAH

11/17/2013 08:42:00 PTG | | 2Komen


hy hari ini adik iza kurang sihat dia muntah muntah bagai *alahai*tapi adik iza ni aktif je memasak benda aneh ayoo ishh kalau adik lelaki iza ambil tablet dia pun sebuk nak main kalau tak dapat dia nangis and then yang kena tanya yang kena marah bukan dia tapi iza dan yang lain kena macam tadi pagi la iza nk main game *pou*iza kesian tengok adik iza tu so iza kasih la dia main adik iza nama alia lepastu ibu iza panggil iza so iza masuk la ibu iza suruh iza cuci kain iza buat la jadi iza ambil la henset tu tanpa diduga adik iza marah and terguling guling at simen/lantai ishh sabar je la sebenarnya malas nak bagi muka sangat nanti susah la pulak tapi abah iza pulak lalu so iza angkat la *hehehehe*badan adik iza panas ambil kaw makan ubat panadol tu ishh tapi tak pandai nak duduk diam lepas makan ubat bertambah aktif dalam rumah ni  ada la boleh pulak dia panjat almari tau la badan kecil/ringan senang nak bergerak arr.ok la sampai sini je la, iza nk tengok *SUPER SPONTAN*
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020