^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

BOSANNYA

11/22/2013 10:53:00 PTG | | 1Komen
 
 
Hari ini bosannya lain macam aje *ayo*arr ape entah nak buat tahu nya nak online je tapi tadi tengok cerita korea pe best gila ish tapi dah abis main satu jam je tapi esok ada Running Man. *tak sabar *ada Joong Kook perhh hebat tu tak sabar betul la tapi hari ini kurang sikit cerita best best kalau la setiap hari ada cerita running man tak lah bosn memanjang je*kunyah gula gula getah*sekarang ni iza layan cerita karton ape entah dah tak ada cerita best so layan je la cerita ape yang ok*heheh*meroyan sekejap
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020