^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

FACEBOOK

11/22/2013 11:49:00 PTG | | 1Komen
 
Apakah tak dapat iza faham facebook ni terlebih maju dah sampai iza pun dah ketinggalan jaman.*hehe*banyak yang dah berubah sekarang budak budak facebook pandai menipu sekadar nak jadi hot *autolike paling hot kat facebook *arr*budak  hot pulak semua sombong menyampah mak  kalau boleh nak sound je*heheh*poyo sekejap zaman dah maju terlebih maju tapi melalaikan manusia termasuk la iza *hhehe

1 ulasan:

Kathy R'bain berkata...

tahu takpe..jgn update status merepek kat fb..

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020