^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

HUJAN OH HUJAN

11/19/2013 03:03:00 PTG | | 1Komen
 

Hari ini cuaca dekat Kota Tinggi,Johor hujan lebat sedapnya kalau dapat tidur.*hehe*adik iza hari ini sakit lagi adik iza ada kat dalam buai sedap je iza tengok dia tidur nyenyak semacam je sambil memeluk dia punya gitar .Tadi adik iza dengan ayah dan ibu iza pergi bandar beli bandar bawa adik iza yang sakit tu kalau  tak bawa nangis pulak.Iza bersama abang dengan adik lelaki iza dekat rumah je sebab ayah iza naik motor.Adik iza tu ish demam panas hari ini.Kesian dia.Sekarang ni iza online sambil dengar lagu korea (k pop) dan tak lupa juga layan twitter. hehe.Best tau lagu nya tajuk nya All Right-Yerim.Iza dapat tau lagu ni best pun dari Running Man.*hehe*dah iza nak belajar pakai twitter pulak.


Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020