^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

K POP

11/19/2013 09:16:00 PTG | | 1Komen
 
 Hari iza banyak dengar lagu k pop termasuk la lagu All Right-Yerim dan Big Bang-Monster dah bosan sangat tak tahu nak buat ape tu la hari ini setiap kali buat ape ape mesti ade je yang melekat dekat telinga iza ini.*hehehe*tapi hari ini iza keluar masuk keluar masuk rumah pergi beli jajan bersama adik iza*sedap tau jajan nya*gambar atas tu adalah artis k pop yang glamor iza minat GD dan SEUNG RI *hehe*pilih yang hensem je.*memilih orangnya*tapi lagu l;agunya semua iza minat.Tapi tak lupa juga kepada Girl Generation's*best juga tau*lagi lagi lagu Gee-Girl Geeneration's dan lagi satu lagi terbest tajuknya All Right-Yerim*hehe*esok sambung lagi k
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020