^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

LOVE YOU MR.ARROGANT

11/23/2013 11:29:00 PTG | | 0Komen
 
 Hari ini iza nak baca buku love you mr.arrogant lagi la.Best gila bapak.Iza dah dapat tengok cerita tu bape kali dah baca bukunya baru sekali tapi iza nak ulang lagi baru syok.Tapi sekarang sebok deangan cerita playboy itu suamiku*syok siot*sape yang tak tengok lagi cerita playboy itu suami aku pergi la beli bukunya sekali lagi senang.*heheh*jangan lupa beli seekali dengan suamiku ustaz ada orang kata best tapi iza rasa tak ada la best sangat*lain orang*ape ape aje lah asalkaw bahagia

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020