^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

TAHUN DEPAN

11/30/2013 03:26:00 PTG | | 1Komen
Tahun depan,satu johor sekolah hari ahad cuti pulak hari jumaat *macam tak best je macam tak best je* tapi   redha je la tapi ok la juga sekolah hari ahad sebab kalau hari ahad bukan ada cerita best pun best lagi sekolah *hihi* sabar aje la iza nanti sekolah smb kot at sekolah itu ada abang iza so senang la kalau kena buli. *heheh*nampak permainan dia iza sekarang dah pandai bawa motor senang je tapi motor skuter je *hihi*cuti cuti ni iza duduk rumah je tak ke mana but hari ini running man main *best taw* *hhihi*
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020