^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

BOLA

12/10/2013 02:46:00 PTG | | 1Komen
 
 Hari ini ade bola tv 2 malaysia vs brunei mestilah sokong malaysia kan tapi tak dapat nak tengok sebab hari ini ade job pulak la at jb *haish* sabar je la nampaknya ape pon tak boleh.Pemain bola malaysia ade rozaimi seyh *memey arr* tapi tak dapat nak tengok jam 5:30 petang ni *huhuh*lek lu haish sakit pinggang lha pulak tetibe ni arr.Nanti nak kena mandi lagi sebelum pergi jb ni layan wechat sementara itu facebook dah bosan haishh autotag je,taw la hot sepak kang sia sia kaw hidup -,- haish semua auto ko buad autofollowers kan tak pasal pasal dpat anjing *hahah*
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020