^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

LAWAK LAWAK

12/08/2013 09:51:00 PTG | | 1Komen
 
  Mak cik iza buat lawak*haha* mana yang hensem je dia accept at wechat *lawak lawak*mak cik iza hot bhai at wechat ramai orang tergur dia sampai orang tua tua pun tegur dia *llawak sial* ketawa dah macam ape dah apsal lah lawak sangat *haha* poyo arr berhingus dah tergelak gelak dalam bilik bersama mak cik *haha*gile gile dibuatnya mengong tahap dewa dewi hot di wechat bhai mak cik wa *teruja k teruja* sambil dengar lagu penglipur lara daripada hazama *layannn* best siot lagu ni.Mak cik iza tak nak buat kerja di sebuk wechat *haha* gempak siot
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020