^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

NEW YEAR

12/31/2013 03:17:00 PTG | | 0Komen
 
 ☆彡HAPPY NEW YEAR☆
  
        Hari ini  hari terakhir cuti bagi tahun 2013 esok maybe sudah masuk 2014.Peringatan jangan masuk tandas jam 12:59 malam sebab mungkin anda akan keluar tahun depan.Hati hati bahaya itu !! Iza pun dah terkena sudah.Sakit pula hati kita ini.Takut sesat pula masa nak masuk kelas nanti -,,- semua tidak tahu mana kelas mana kawan yang tahu nya sesat saja (hehe) . Siapa pijak kasut Iza nanti dapat pelempang free try lah pijak.Kasut itu dah lah bersih berkilat siapa pijak nahas lah dia.Tudung mahu gosok sekejap lagi sebab kusut lah kan.Semua dah settle lah macam itu.Stokin sudah ada putih melepak sudah jangan masa sembahyang  hilang pula kasutdan  stokin Iza itu -_- parah ini parah.Tapi baru saja diletakkan nama pada kasut itu takut hilang conteng saja lah apa lagi.

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020