^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

REAL STORY

12/24/2013 03:15:00 PTG | | 0Komen
 
       Semalam iza dan keluarga Iza pergi ke tempat tempat yang Iza sudah tunjuk gambar yang kat atas itu.Mula-mula pergi City Square entah buat apa cuma jalan- jalan saja.Penat saja berjalan cari tempat parking kereta pun susah sangat cari tempat parking saja bukan apa-apa pun -,,- sabar saja lah.Then lepas pergi City Square yag susah sangat nak jumpa tempat park itu terus pergi Danga Bay boleh pula ternampak Villa Nabila.Cantik sebab pokok pokok yang tumbuh meliar itu dah kena tebang habis.Senang nak tengok villa yang meliar itu.Villa itu terletak di atas bukit yang tinggi berdekatan dengan Danga Bay.-,,- Tidak ada lah yang menarik di Danga Bay itu.Dekat sana hanya boleh online saja semalam sambil duduk -,- bosan pun ada juga.Nak pergi tandas pun bukan main jauh lagi.Hanya boleh duduk saja.Tapi dekat situ ada funfair dan taman permainan tapi tidak main pun sebab jauh sangat-,- mabye begitu.Tapi sampai saja di Danga Bay kami terus makan dalam kereta baru keluar.Petang kami bertolak untuk balik tapi sampai malam tidak sempat mahu menonton Playboy Itu Suami Aku.Tidak apa hari ini boleh tengok -,,-

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020