^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

RESULT PMR

12/19/2013 03:14:00 PTG | | 0Komen
 
Hari ini result "PMR" keluar budak budak pmr mesti lah nervous kan by the way diorang dah buat yang terbaekk mungkin !! Akak sedare iza dapat straight A Tahniah yha !! macam best jek macam best jek seram pun ada -_- gila sekejap *hukhukhuk* tapi iza tak ade pmr -_- ish ish ish petang ni nak tengok bola malaysia vs indonesia TV9 jam 5:30 petang yeahh macam comel jek macam comel jek -,- penjaga gol nya izham tarmizi terbaekk punya yess bestt punya la pemain bola nya ada rozaimi bhaii !! mangsa baling bantal -_- kerja gila ibu iza mati la memang keluar rumah sebelum kena baling hakhakhak

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020