^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

TWITTER

12/20/2013 03:06:00 PTG | | 0Komen
 
            Kalau kita cakap dia marah nanti ungkit ungkit balik cerita tu malas Iza nak update.Apa nak jadi,jadi la terserah lah.Penat dah nak dengar orang mengungkit ungkit jadi berhenti lah bercakap satu jalan penyelesaiannya.Hari ini 20 December 2013 Iza main twitter ada sapa yang nak membantah.Kalau tak ada diam lah sana.Macam biasa iza mesti buka twitter kalau buka internet tapi dalam laptop saja.Followers Iza at twitter baru 125 followers sikit baru.Tapikan Iza kekok sikit masa main twitter sebab lama dah ada twitter tapi banyak yang tak tahu lagi nak tukar cover pun tak pandai nak balas masej pun tak tahu juga caranya nasib baik la ada kawan yang ajarkan kekadang faham kekadang tak faham bahasa apa yang digunakannya.Merepek juga lah sampai tak difaham apa yang kawan Iza tu cakap best friend Iza namanya Amirah Aina suka berkawan dengan dia, dia baik susah nak dapat kawan macam dia.Sweet kan kami berdua selamanya berkawan dia pun aktif juga kalau main twitter jadi ada lah kawan Iza nak main twitter ni.Hope kekal menjadi Best Friend Forever.Kami bersahabat bermula di facebook dan twitter.Umur pun sama cuma sekolah berbeza itu saja perbezaannya tapi kami rapat sangat sampai ada orang jeles.Itu yang mendatangkan masalah.Menyebuk saja yang jeles bagai itu.

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020