^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

WECHAT

12/21/2013 02:33:00 PTG | | 0Komen
 
           Kalau tak ada apa yang Iza nak buat Iza akan buka wechat.Wechat dapat nak buat free call senang lah tak ada lah nak membazir kredit kan.Kedekut sekejap itu perangaiku.Tapi main wechat sakit kepala banyak bunyi kalau buka wechat dong ding semua terkeluar serta merta.Apa apa la sakit hati saja.Sakaii betul lah.Iza selalu main wechat dengan kawan Iza namanya Aina Amirah.Pandai buat lawak pula tu sama lah macam Iza.Perasan sekejap tak salah kan-,- main wechat macam main facebook -_- ada juga permainan promot dekat facebook disangka cuma ada di facebook.Semua tempat boleh dipromot.Tahu lah hot sakai abadi betul lah.Sabar saja lah dengan budak budak bajet hot tu.Gila dibuatnya -_- wechat ada emoticon comel comel semuanya.Iza ada buat group untuk kawan kawan best betul lah tapi bunyi pun banyak lah.Out dulu lah . -,-

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020