^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

HASHTAG

12/18/2014 10:40:00 PTG | | 0Komen

Siap ada hashtag bagai 😂 tipu lebih! siapa lah yang kreatif sangat ni , pelik bin ajaib 😱

posted from Bloggeroid

GAY TAPI TIDAK

12/17/2014 10:46:00 PTG | | 0Komen

Dikata gay player thailand padahal adik dia yang dia cium 😘 hari jadi katanyo 😝

posted from Bloggeroid

TELEFON

12/17/2014 10:44:00 PTG | | 0Komen

Oh alia bertelefon , hebat sungguh , banyak main game saja sebenarnya lah! macam lah aku tal tahu!

posted from Bloggeroid

HIGHWAY

12/06/2014 02:05:00 PTG | | 0Komen

Dekat highway jalan jalan ☺sampai rosak rosak tudung 😂

posted from Bloggeroid

SABAH

12/06/2014 02:04:00 PTG | | 0Komen

Time ini time dekat tawau sabah di highway bersama family , time ini jam masih pukul 6:15 petang macam itu lah dah nak maghrib. Best gila time ini 😊

posted from Bloggeroid

MOTOR

12/06/2014 01:59:00 PTG | | 0Komen

kelakar gila dia bawa motor sampai macam begitu sekali . Sadis sadis tapi ini vine lah 😂 "

posted from Bloggeroid

CLASH OF CLANS

10/22/2014 10:27:00 PTG | | 0Komen

Entah apa sahaja lah , tak ada kena mengena bukan makan pun.

posted from Bloggeroid

DEEPAVALI

10/22/2014 10:23:00 PTG | | 0Komen

Haha , baik betul wechat team nie wish aku . Terima kasih lah banyak banyak 😁

posted from Bloggeroid

FUNFAIR

10/12/2014 10:36:00 PTG | | 0Komen

This is funfair dekat Kota Tinggi , Johor 😁 Time aku nak main benda itu mesti tak buka . Kalau aku tak ikut buka pula . Sabar je lah 😊

posted from Bloggeroid

TIDUR

10/10/2014 10:43:00 PTG | | 0Komen

Aku pun dah selalu kena . Kesiann 😂

posted from Bloggeroid

CUTI

10/09/2014 11:10:00 PTG | | 1Komen

Selamat Malam xD Esok cuti . Hahab😁

posted from Bloggeroid

SABAR

10/01/2014 10:28:00 PTG | | 1Komen

Aku pun sudah selalu kena . Sabar saja lah nak buat macam mana .

posted from Bloggeroid

KAWAN

10/01/2014 10:27:00 PTG | | 0Komen

Macam ini baru kawan sejati . Gembira bersama , sedih bersama .

posted from Bloggeroid

EYES

9/28/2014 11:13:00 PTG | | 0Komen

Fish eyes . Wah , hebat bulat kan ? Biasa lah itu .

posted from Bloggeroid

DULU

9/26/2014 01:40:00 PTG | | 0Komen
 
                                                Gambar lama memang macam ini . Macam ini la cara Alia tidur dulu . Dalam buai dengan gajah oren dia lah . Pantang kena kacau budak ini terus menangis tahu . Jangan main main kalau dia dah marah terbang kau .
 

MERDEKA

8/31/2014 11:27:00 PTG | | 0Komen

Bosan gila tak tahu nak buat apa lah . Esom sekolah tidur kena awal . Memang merdeka lah esok dekat sekolah . Haha . Merdekaa ! Merdekaa .

WECHAT

8/26/2014 10:18:00 PTG | | 0Komen

Sikit saja yang bole buka pun wechat saja . Sabar ja lah . Apa boleh buat nasib badan .

posted from Bloggeroid

MATA

8/22/2014 01:58:00 PTG | | 0Komen

Banyak comel . Haha . Cantik gila mata dia . Aku pun nak sebenarnya . Muahahaha . Apa pun tak boleh lah .

posted from Bloggeroid

WHATSAPP

8/21/2014 10:01:00 PTG | | 0Komen

Whatsapp . Lama tak main whatsapp . Kosong kosong . Haha . Banyak perubahan dah .

posted from Bloggeroid

CANDY FRENZY

8/14/2014 11:11:00 PTG | | 0Komen

Candy Frenzy . Susah betul game nya . Malas nak main game ini . Makan masa . Dah lah susah nak kena itu ini lagi . Memang tak lah --"

posted from Bloggeroid

SELFIE

8/11/2014 10:36:00 PTG | | 0Komen



Haha , Alia bukan main , nampak orang bergamba dia pun nak masuk juga , apa pun tak boleh la ini budak kecil . Happy Birthday brother ^_^

posted from Bloggeroid

BAD BOY

8/10/2014 10:24:00 PTG | | 0Komen

Lagu Bad Boy . Lalalala ~ . Pun boleh lah . Daripada Sleeq . Yeahh .

posted from Bloggeroid

KANGKUNG

8/10/2014 10:09:00 PTG | | 0Komen

Kangkung . Kangkung . Hehe . Makan kan saja lah . Jangan nak cerewet lah . Sayur baik untuk kesihatan badan .

posted from Bloggeroid

RAP

8/10/2014 10:04:00 PTG | | 0Komen

Bai lah sayang . Gelek satu kali . 100% daripada Mas Idayu . Best betul rap dia . Hebat sungguh .

posted from Bloggeroid

POCONG

8/08/2014 09:46:00 PTG | | 0Komen

Ini pocong banyak keling lah . Mana datang nya pun aku tak tahu lah .

posted from Bloggeroid

MCDONALD'S

8/08/2014 12:09:00 PTG | | 1Komen

Haha . McDolah's pun jadi lah , Tukar nama sebab tak nak kena boikot . Tipu saja lebih . Patut nya McDonald's sekarang dah bertukar McDolah's . Apa pun tak boleh lah .

posted from Bloggeroid

TUDUNG .

8/01/2014 11:23:00 PTG | | 0Komen

This cara bertudung yang betul . Haha . Mula - mula belitkan sahaja lah . Kalau nak senang belitkan saja . Jadi pocong , Wahh terbaik lah . Itu selendang maybe lah . Tak tahu tak tahu lah . Selendang ke tudung bawal . Nak cuba la nanti dekat rumah . Kita tengok hasilnya bagaimana , okay ? . Lagi satu tak reti - reti nak senyum . Hantu mana lah sesat ini kan ? .

posted from Bloggeroid

RAPUH

7/31/2014 04:40:00 PTG | | 0Komen

Opick - Rapuh . Hebat lagu nya Sedih sedih semua ada .

posted from Bloggeroid

RAYA

7/29/2014 09:05:00 PTG | | 0Komen




Hari raya yang kedua :3 Beraya dekat rumah Mak Ngah dekat Desa Sejahtera . Seorang datang semua serbu , Masya allah :3 haha .

posted from Bloggeroid

BEST

7/28/2014 03:55:00 PTG | | 0Komen

Love you Mr.Arrogant Raya , Best tahu .

posted from Bloggeroid

KUIH

7/28/2014 03:46:00 PTG | | 0Komen

Kuih raya , macam sedap je .

posted from Bloggeroid

200%

7/28/2014 12:33:00 PTG | | 0Komen

Rindu awak 200% . Best gila lah cerita nya :3

posted from Bloggeroid

MANGGA

7/27/2014 10:13:00 PTG | | 0Komen

Haha , mangga :3 terbaik lah

posted from Bloggeroid

IKAN

7/27/2014 11:43:00 PG | | 0Komen

Ikan zaman sekarang , haha ! Kan kan ? Terbalikk lah !

posted from Bloggeroid

POU

7/17/2014 10:34:00 PTG | | 0Komen

Pouu ! Tak best langsung --" dah tak main dah game itu :3

posted from Bloggeroid

MESSI

7/16/2014 10:02:00 PTG | | 0Komen

Muka Messi beriaa --" nak makan penampar agaknya :3

posted from Bloggeroid

STICKER

7/16/2014 10:02:00 PTG | | 0Komen

Sticker wechat :3 tiap tiap hari ada sticker yang baru sampai !

posted from Bloggeroid

BOSAN

7/16/2014 09:22:00 PTG | | 0Komen

So bored :3 Tidur lah jangan tak tidur

posted from Bloggeroid

GAME

7/14/2014 10:25:00 PTG | | 0Komen

Tut tut , hehe ! Suka main game ini :3

posted from Bloggeroid

POCONG

7/14/2014 10:17:00 PTG | | 0Komen

Hihi , pandai dia pakai tudung :3 jadi pocong lah pula

posted from Bloggeroid

STRAW

7/11/2014 09:22:00 PTG | | 0Komen

Lah macam ini rupanya , straw kena masuk lubang itu ,

posted from Bloggeroid

PUASA

7/10/2014 10:51:00 PTG | | 0Komen

Pun boleh , esok pula :3 haha , tak boleh jadi ni ,

posted from Bloggeroid

PANDAI

7/10/2014 10:48:00 PTG | | 0Komen

Pandai cikgu yang mengajar anak murid nya -_-

posted from Bloggeroid

PAHANG

7/10/2014 10:45:00 PTG | | 0Komen

Muahahaha , bervideo call sama si mieya , mieya di Pahang , 4 bulan lagi itu , lama lah juga !

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020