^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

CARTA HATI

1/30/2014 01:43:00 PTG | | 0Komen
Lirik Lagu Carta Hati- Najwa Latif 

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku   sape sentuh aku langgar !! 

Aku mulai resah 
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya

hmmm----
hoo---
lalala----
hmmm---

jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati
 
kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

lala---
hooo---
lala---
hmmm--

LARI

1/25/2014 10:30:00 PTG | | 0Komen
       Huh !! Tadi Iza masuk kejohanan merentas desa smb dengan kawan kawan mengikut rumah sukan lah ! Best gila ah walaupun penat berlari jauh gila masuk saja tempat  kelape sawit !! peh buka telefon dengar lagu dengan kawan Iza.Kami 2 orang saja masu tu orang lain hilang ke mana entah lah !! jalan mula mula asing lelaki dengan lelaki perempuan dengan perempuan then ada abang abang form 4 dan 5 tegur masa itu memang penat kiteorang bual habis !! Gelak macam orang gila buat lawak siakk abang abang itu !! pengalaman yang best sangat lah ! Cikgu pula lepak saja macam dekat pantai cara duduk pun bukan main !! kiteorang penat lari cikgu santai memanjang !! 5 orang rasa nya abang itu ! comel jk ! diorang menyanyi untun Iza . Iza tepuk tangan saja !! datang angin ! kuat siakk memang merdu dorang nyanyi.Jalan ramai ramai Iza boss kat situ -,,- lolz !! Dah nak dekat tu kitorang jogging ambil check point yang terakhir ! dekat dengan sekolah laksamana ! Iza pecut tapi ada abang itu tegur Iza jangan ah pecut tunggu dulu lah ! haha lawak gila !! sweet pun boleh lah !! dah lah diorang baik ,peramah., hensem perh cun siakk ! ^_^ baik gila lah abang itu ! then lepas jek masuk sekolah kiteorang terus berpecah sebab nak kena daftar sapa sampai dulu -,,- Iza nombor 9 ok lah tu kan !! nervous gila masa nama dipanggil naik atas pentas nak ambil pingat katanya !! Abang rumah biru pun semua sporting !! Iza berdiri terus dorang bersorak dan tepuk tangan sebab Iza rumah biru sama macam dorang lah ! -,- ada abang ni poyo gila setiap kali rumah biru naik tas pentas die lambaikan die punya sapu tangan dekat atas sambil berdiri Iza pun terikut ikut dah jadinya ! Dah lah abang itu pakai beg angry bird ! macam budak kecil jk lah ! walaupun kaki melecet but happy gila hari ini !! 

DIA YANG KAU PILIH

1/24/2014 10:05:00 PTG | | 0Komen

Lirik Lagu Dia Yang Kau Pilih – SHAHIR

Setiap baris kata-kata yang ku baca
Bagaikan jalan hidupku
Tiada lurus semua seolah hampa
Haruskah aku sesali
Bagai kisah kita yang surut selalu
Bilakan berakhir
Biarkan aku berundur
Jika itu yang telah pun tertulis
Jalan ku tak panjang
Bersama dirimu

Jadikan dia terbaik
Kerana itu yang telah kau pilih
Biarkan diriku membawa semua
Luka
Setiap kata kau ucap semua dusta
Pernahkah kau menyesali
Tiada tulus semua helah semata
Haruskah aku menanti
Kini kan berakhir
Ku takkan berpaling
Relakan segala
Biarkan aku berundur
Jika itu yang telah pun tertulis
Jalan ku tak panjang
Bersama dirimu
Jadikan dia terbaik
Kerana itu yang telah kau pilih
Biarkan diriku membawa semua
Luka

MERENTAS DESA

1/23/2014 10:32:00 PTG | | 0Komen
       Semalam ada latihan merentas desa.Penat gila tapi masuk saja pagar sekolah rasa penat dah hilang !! alhamdulillah !! tapi semalam macam orang gila yang tak siuman nampak nya !! tadi nak ambil telekung kat surau tertinggal pula tapi ternampak someone.Habis lari terus sampai terlupa apa nak ambil kat surau tadi !! kawan Iza pun Iza tinggal kan macam tu saja !! Then Iza kena sound dengan budak form 5 rasanya lah.Dia cakap lari laju lagi.Then dia pun lari sekali dengan Iza nak lumba katanya ! Iza bertambah pening!! nervouss !! Kawan panggil pun tak dengar dah lepas itu Iza terus lari masuk kelas tapi tak ambil apa apa pun dekat surau dah terlupa dan pening sangat ! lari terus lari then Iza ajak kawan Iza pergi ambil telekung lagi sebab baru ingat tapi ada pula budak sound lagi.Bagus bagus berlari terus berjalan dah tapi mereka ketawa pula !! sakit hati saja ! pijak krang baru tahu !! Tadi pagi sebelum masuk kelas ada pergi koperasi nak ambil seluar tapi kakak itu cakap tak sampai lagi lah ! Jadi Iza dengan kawan Iza pergi lah balik ke kantin tapi ada cikgu minta tolong ! Iza belah petang so Iza tolong saja lah cikgu itu ! Ada satu kelas itu penuh dengan budak lelaki memang kelas lelaki saja ! jadi Iza dengan kawan tak berani nak lalu malu katanya ! -,,- tapi Iza yang lalu dulu kawan Iza suruh lah ! Then baru kawan Iza follow ! 

PACAR KU HILANG DIAMBIL ORANG

1/21/2014 10:21:00 PTG | | 0Komen
IRU BAND - PACAR KU HILANG DIAMBIL ORG```

akuu hanya ingin mencintaimu
Dengan sepenuh jiwa dan ragaku
Tapi mengapa kau tinggalkanku

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

oooo oooo

Andai kau tahu sakit hati ini kutak sanggup lagi
Kutak tahan lagi
Mengapa hidupku selalu begini
Terus tersakiti dan di tinggal pergi

Lebih baik aku hidup sendiri
Ke manapun tiada yang melarang
Mencari pacar pengertian

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

ooo ooo

Andai kau tahu sakit hati ini kutak sanggup lagi
Kutak tahan lagi
Mengapa hidupku selalu begini
Terus tersakiti dan di tinggal pergi

Untuk apa aku mikirin kamu
Belum tentu kamu mikirin aku
Lebih baikku tinggalkanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu

GIGI

1/19/2014 10:57:00 PTG | | 0Komen
        Gigi Iza dah goyang !! sakitnya !! Apa lah nasib makan daging wo banyak keras !! Ini lah akibatnya -,,- bolehkah diselamatkan gigi ini ? -,- sakit tengah melanda !! tapi ini dah gigi kekal bukan gigi susu maybe !! Best pula gigi macam ni.Sempat pakai inai jirang sebelah lagi.Cool kan kau ada ? ^_^ maju dah.Inai adik Iza pun pakai !! sembarangan saja dorang buat tangan adik Iza.Buat corak katanya.Sabar saja lah,Adik Iza jakun banyak bunga dekat tangan dia tapi itu bukan bunga itu bunga tak jadi rupa !! lolz !! Comel Iza tengok game Cabut Gigi dekat handphone Iza ni ! Iza ada game nya best tu boleh lah daripada tak ada kan.Tapi Iza lagi suka game doktor membersihkan telinga yang kotor itu lah -,,- bagus Iza main game pencil pilot -,,- lawan dengan Ijai !! Iza lagi depan daripada dia,Dia kalah lah lawan dengan Iza sekarang ini !! Iza lagi depan ! Yes !! Terbaikk dari ladang game lah !

ROTAN

1/15/2014 10:41:00 PTG | | 0Komen
            Bukan ada kokurikulum pun tadi cuma cikgu suruh pakai baju nya saja.Buat terkejut saja lah !! Tadi belajar matematik -_- best sangat walaupun cikgu nya garang gila.Cikgu Kamaruddin suka tanya sifir secara mengejut selalunya zatul yang kena dulu kalau tak dapat nak jawab kena rotan free.HAHA selalunya Iza tak kena jadi Iza selalu tergelak bila kawan kawan Iza kena rotan.-,,- kekejaman melanda *haha* gelak besar <-- tangan atas pinggang -,,- hohoho.Poyo !! Cikgu masuk kelas je pegang rotan.Kadang kadang Iza pegang rotan tu tolong cikgu rotan kawan kawan.HAHA cikgu Maizatul sudah mari loh.Merotan murid murid best.Cikgu ajar .hehe.Iza dah hafal sifir so cikgu suruh Iza pegang rotan siapa salah Iza rotan -,,- bila lah merentas desa ni ? tak ada latihan ke ? sekolah lain ada pula latihan.Ini tidak adil tidak adil bagi ku. -_-

KOKURIKULUM

1/14/2014 03:03:00 PTG | | 0Komen
       Kangkung dah senyap !! semalam saja punya pasal !! kangkung turun harga pun bising kalau mahal pun bising..Kalau nak hot tukar lah nama anda menjadi "KANGKUNG EVAN'S"confirn hot seperi mana yang anda ingin kan.Cool sangat kalau nak kena bash dengan budak hot real buat lah :3 haha.INI SEMUA POYO !! ^_^ esok masuk sekolah ada lah mak cik kepoh cerita pasal kangkung.HEHE.Esok ada kokurikulum.Iza pengakap !! Yes,best ke ? Tak pe kite try dulu pengakap dulu sekolah rendah tkrs sekarang menengah pengakap !! baru rare !! Abang Iza krs Iza pengakap.OK CUN. -_- rumah sukan Iza biru.Biru lemah lah purple yang kuat !! ikut surat beranak punya pasal lah !! sabar je lah kan.Running Man time !! nak tengok episod 162 tapi masih lagi tak ada.Yamg ada pun episod 60 .-_- apadah.Kangkung masih famous lagi rupanya hari ini di twitter lah kebanyakan nya facebook kurang dah.Nama pun dah bertukar kangkung dah -_- kelas ko jah.Trend zaman sekarang kalau nak hot buat je lah apa yang hot minggu minggu ni !! lolz kalau nak hot semua nama dia pakai gambar pun fake saja.Buat autotag dan autolike nak hot katakan.tuihh main tipu .Macam kangkung betul lah !! 

KANGKUNG

1/13/2014 10:34:00 PTG | | 0Komen
     Hahaha !! INI SEMUA POYO !! Apakah ? -_- merepek.Hari ini ramai sangat orang buat pasal kangkung.Makan malam saya hari ini nasi kangkung,telur masak kangkung dan kangkung 3 rasa minuman ais kangkung campur #hidupkangkung.Cun meletup !! -,,- merepek kerepek.hehe.Merentas desa rabu ini tak sabar nya Iza tapi abang Iza cakap semakin jauh.^_^ ecxtited tu.Macam mana tu semua murid wajib masuk seronok ke seronok ke ?? macam cantik je macam penat je.Yes budak form 1 hingga form 5 ada dekat sekolah tu.Berbual bual lah apa lagi nak jumpa kawan Iza form 1,2,3,dan 4 .Budak krk tidak dilupakan untuk berbual juga.Kawan rapat ada pula tersekat di situ.Seronok wow.Nanti berbual bukan berlari.Itu lah yang terbalikk !! <-- terbalik bukan terbaik ! cool sangat kan -,,- apa benda lah zaman dah maju lah sangat kan !! k fine ^_^

PACARKU HILANG

1/12/2014 10:51:00 PTG | | 0Komen
BIRU BAND - PACAR KU HILANG DIAMBIL ORG```

akuu hanya ingin mencintaimu
Dengan sepenuh jiwa dan ragaku
Tapi mengapa kau tinggalkanku

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

oooo oooo

Andai kau tahu sakit hati ini kutak sanggup lagi
Kutak tahan lagi
Mengapa hidupku selalu begini
Terus tersakiti dan di tinggal pergi

Lebih baik aku hidup sendiri
Ke manapun tiada yang melarang
Mencari pacar pengertian

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

Pacarku hilang diambil orang
Apakah wajaku kurang tampan sayang
Memang susah mencari pacar perhatian pacar pengertian

ooo ooo

Andai kau tahu sakit hati ini kutak sanggup lagi
Kutak tahan lagi
Mengapa hidupku selalu begini
Terus tersakiti dan di tinggal pergi

Untuk apa aku mikirin kamu
Belum tentu kamu mikirin aku
Lebih baikku tinggalkanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu
Pergi lupakanmu

SMB IV

1/11/2014 11:04:00 PTG | | 0Komen
       Hari ini hari Sabtu,tadi pagi ada kokurikulum.Seronok lah juga tapi ramai tak datang lagi lagi form 4,5 dah maju dah.Macam sekolah mak bapa mereka saja.Hebat sangat -_- apakah ? Pengakap semua sporting lah.Ok cun.Pengakap sepatutnya jadi AJK tapi takut punya pasal.HEHE* dengar cikgu cakap sambil makan coklat cadburry.Sedap tahu lepas itu kakak athierah bagi Iza air.Sedap juga masalah nya esok sekolah jangan banyak sound. Boleh gitu ? -,,- esok petang macam biasa lah sekolah.Boleh lah best lah juga daripada tak ada kan.HEHE.Form 1 comel comel belaka. ^_^ Iza lah tu. Kau ada ? :3 Sekarang ini tengah layan lagu BIRU BAND - PACARKU HILANG indonesia lagu.hehe.Best pula.Seronok.Hαntυ cinα bαtυk2 , Mαtα sαγα dαh ngαntυk .
Anαk ρocong bαrυ lαlυ , Sαγα nαk tidυr dυlυ .
Anαk toγol mαkαn nestυm , Sαγα mαw υcαρ Assαlαmυαlαikυm
°»§ÉLÅMÃT MÂLÄM«°

MENYAMPAH

1/10/2014 01:59:00 PTG | | 1Komen
 
         Hari ini hari Jumaat,solat jumaat lah bagi kaum lelaki.HEHEHE.INI SEMUA POYO.Sabar saja lah semua tak boleh Iza buat semua salah.Apakah ini ?? sakit hati saja lah.Menyampah betul lah semua tak boleh.haishh.Aku nak baling saja laptop ini biar semua tak boleh buat lagi senang.Buat status tak boleh sekarang chat pun tak boleh.Apa guna nya semua ini.Bagus padam saja account itu -,,- tapi sayang friend dan follower dah ramai.Menyampah betul lah.Semua di suruh buat tapi tak dipakai.Apa motifnya ?? Aku ada twitter tapi apa pun aku tak tahu sangat pasal nya nak tukar cover pun macam mana.Nama pun nak tukar pun tak tahu.Nak balas tweet saja lah yang aku tahu.Tak ada fungsi langsung.-_- gedik menyampah pula dengan budak budak yang pandai pakai twitter dengan instagram bagai itu.Bahasa melayu lagi penting sekolah menengah katanya <-- ayat siapa entah macam pernah dengar tapi lupa siapa -_- <-- muka menyampah ini tahu.Sabar saja lah.Esok dekat sekolah ada kawan nak bagi aku coklat dengang air youguort.Baik nya <-- ada aku kisah.-_- semua manis mati lah aku esok.Aku nak bagi kawan lah skit baru ok katanya.HAHAHA lawak lawak.Coklat cadburry pula tu.Awesome sangat.HAHAHA esok bangun pagi.Sekolah jangan lupa ada koko.

KHAMIS

1/09/2014 11:20:00 PTG | | 0Komen
      Hari ini hari Khamis,esok Jumaat cuti.Sabtu pula ada kokurikulum so kena datang lah tapi pagi pula.Semua datang form 1 hingga form 5 ada nanti hari Sabtu ini.Tak mungkin Iza kena buli -,,-lempang seorang seorang siapa yang buli dan makan kaki ini lah.-_- Gedik.Awas kau aku gigit kau nanti.Patah tangan tak pasal pasal.HAHAHA.Poyo saja ^_^ Ada kawan Iza ini suka dengar Iza nyanyi.Seram saja comel lah dikatanya apalah.Malu saja dibuatnya.Sabar saja lah.Lagi satu kalau tak buat blog habis lah kena marah free.-,,- haha terbaik !! macam cantik saja macam comel saja.Gila melanda.Kakak Athierah baik lah tapi pendek senang nak buli dia.Kakak itu nak bagi Iza air youguort.Comel lah akak tu.Sabtu ini akak tu nak borak lagi dengan Iza.Bestnya.

SMB III

1/08/2014 11:11:00 PTG | | 0Komen
       Hari ini hari Rabu esok last sekolah,Khamis sekolah lah.Lupa pula.Ini budak macam apa saja.Asyik kena marah saja. Kembang hidung gua lah -,,- nak tidur penat woo.Esok sekolah macam biasa ada pjk.Budak gedik baru nak up dekat sekolah gua.Kelip mata kelip mata macam syaiton iblis.Main jeling jeling kau ingat aku takut dah lah pendek tak sedar diri.Sabar saja lah.Kena marah lagi.-,,- apakah salahku ini.Buat blog jangan sampai aku suruh buat dua nanti <-- ayat ibu -,,- sabar saja lah.Anak sapa lah ini.Sabar sabar tak habis habis.Ini semua salah ku maybe.Dah lah bagus tidur esok nak sekolah penat nanti esok,Ada PJK sama cikgu rindu baju sukan berapa tahun tidak pakai.^_^ Comel saja.Iza lah memang comel kAu ade.Tak payah nak jeles lah.Sepak juga kang baru tahu.Buat muka comel lah memang comel pun.Kakak Athierah baik dia kirim salam dekat abang Iza. *hehe* INI SEMUA POYO ! lolz .K Bye cuci kaki sebelum tidur baru betul ye.Anak anak sekalian yang comel comel belaka .

WHAT DOES THE FOX SAY ^_^

1/07/2014 11:15:00 PTG | | 0Komen
WHAT  DOES THE FOX SAY ^_^


Dog goes "woof"
Cat goes "meow"
Bird goes "tweet"
And mouse goes "squeak"
Cow goes "moo"
Frog goes "croak"
And the elephant goes "toot"
Ducks say "quack"
And fish go "blub"
And the seal goes "ow ow ow"

[Pre-Chorus]
But there's one sound
That no one knows
What does the fox say?

[Chorus 1]
"Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!"
What the fox say?

"Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!
Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!
Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!"
What the fox say?

"Hatee-hatee-hatee-ho!
Hatee-hatee-hatee-ho!
Hatee-hatee-hatee-ho!"
What the fox say?

"Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!
Tchoff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!
Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!"
What the fox say?

[Verse 2]
Big blue eyes
Pointy nose
Chasing mice
And digging holes
Tiny paws
Up the hill
Suddenly you're standing still

[Pre-Chorus 2]
Your fur is red
So beautiful
Like an angel in disguise
But if you meet
A friendly horse
Will you communicate by
Mo-o-o-o-orse?
Mo-o-o-o-orse?
Mo-o-o-o-orse?
How will you speak to that
Ho-o-o-o-orse?
Ho-o-o-o-orse?
Ho-o-o-o-orse?

What does the fox say?

[Chorus 2]
"Jacha-chacha-chacha-chow!
Chacha-chacha-chacha-chow!
Chacha-chacha-chacha-chow!"
What the fox say?

"Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!"
What the fox say?

"A-hee-ahee ha-hee!
A-hee-ahee ha-hee!
A-hee-ahee ha-hee!"
What the fox say?

"A-oo-oo-oo-ooo!
Woo-oo-oo-ooo!"
What does the fox say?

[Bridge]
The secret of the fox
Ancient mystery
Somewhere deep in the woods
I know you're hiding
What is your sound?
Will we ever know?
Will always be a mystery
What do you say?

[Outro]
You're my guardian angel
Hiding in the woods
What is your sound?
(Wa-wa-way-do Wub-wid-bid-dum-way-do Wa-wa-way-do)
Will we ever know?
(Bay-budabud-dum-bam)
I want to
(Mama-dum-day-do)
I want to
I want to know!
(Abay-ba-da bum-bum bay-do)

SMB II

1/06/2014 11:13:00 PTG | | 0Komen
      Hari ini hari Isnin,so budak sekolah mesti lah sekolah kan.Nama cikgu semua Iza dah lupa cuma nama guru kelas saja tahu.Ini budak memang lah.Esok mahu sekolah petang.Manyak pening wo tapi best.-_- homework pun banyak cikgu matematik garang betul lah.Sabar lah mahu jadi gila dibuatnya.Tapi matematik best betul lah soal sifir paling best tapi dibagi 5 saat saja mahu dikasih jawab.Tak patut tak patut.Surau nya besar betul.Tapi tempat ambil wudhu nya kecil saja -,,- kantin boleh tahan lah juga.Makanan mahal then tak mengenyangkan langsung.

KITA

1/03/2014 11:50:00 PTG | | 0Komen
 
 0ST -KITA (FORTEEN)
Kau renunglah wajahku
Di manakah hilangnya
Raut seperti dulu
Bila dicemar air mata
Ku tak mahu berpisah
Kerana hati masih
Sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur

Chorus
Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita
Di jiwaku sengsara menanggung derita
Kerana cinta berubah tapi tak mahu kehilanganmu

Ulang Chorus

Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita’
Kau renunglah wajahku
Di manakah hilangnya
Raut seperti dulu
Bila dicemar air mata
Ku tak mahu berpisah
Kerana hati masih
Sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur

Chorus
Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita
Di jiwaku sengsara menanggung derita
Kerana cinta berubah tapi tak mahu kehilanganmu

Ulang Chorus

Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hakikat percaya tanya dengan jujur manakah kita’

SMB

1/03/2014 03:03:00 PTG | | 0Komen
 
 
      First day sekolah memang best tapi mula mula nak masuk memang tidak tahu mana kelas nasib baik terjumpa kawan kawan Iza.Kami masuk sama sama sebab budak baru katakan di sekolah itu.Masuk saja sekolah sebab nak berkumpul semua pandang seram sejuk.Lepas form 3,4,5 balik baru kami boleh beratur dekat dewan sebab ada orentasi selama 2 hari tapi hari Jumaat dan Ahad cuti tidak best.Sekolah nya besar nak cari tandas pun tidak tahu bersembunyi maybe tandas nya.Surau tahu lah sebab mula mula datang sekolah pergi surau nak solat.Orentasi nya pula bosan duduk saja lenguh kaki macma nak patah tulang.Jumpa dengan kawan rapat Aamirah Aima yang sebelum ini tidak pernah berjumpa.Seronok  sangat kawan kawan semua sporting.Baru seronok ada kawan macam itu.Dapat gelaran nenek awal awal sekolah.Tak apa siap lah budak budak yang cakap Iza nenek.
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020