^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

GIGI

1/19/2014 10:57:00 PTG | | 0Komen
        Gigi Iza dah goyang !! sakitnya !! Apa lah nasib makan daging wo banyak keras !! Ini lah akibatnya -,,- bolehkah diselamatkan gigi ini ? -,- sakit tengah melanda !! tapi ini dah gigi kekal bukan gigi susu maybe !! Best pula gigi macam ni.Sempat pakai inai jirang sebelah lagi.Cool kan kau ada ? ^_^ maju dah.Inai adik Iza pun pakai !! sembarangan saja dorang buat tangan adik Iza.Buat corak katanya.Sabar saja lah,Adik Iza jakun banyak bunga dekat tangan dia tapi itu bukan bunga itu bunga tak jadi rupa !! lolz !! Comel Iza tengok game Cabut Gigi dekat handphone Iza ni ! Iza ada game nya best tu boleh lah daripada tak ada kan.Tapi Iza lagi suka game doktor membersihkan telinga yang kotor itu lah -,,- bagus Iza main game pencil pilot -,,- lawan dengan Ijai !! Iza lagi depan daripada dia,Dia kalah lah lawan dengan Iza sekarang ini !! Iza lagi depan ! Yes !! Terbaikk dari ladang game lah !

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020