^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KANGKUNG

1/13/2014 10:34:00 PTG | | 0Komen
     Hahaha !! INI SEMUA POYO !! Apakah ? -_- merepek.Hari ini ramai sangat orang buat pasal kangkung.Makan malam saya hari ini nasi kangkung,telur masak kangkung dan kangkung 3 rasa minuman ais kangkung campur #hidupkangkung.Cun meletup !! -,,- merepek kerepek.hehe.Merentas desa rabu ini tak sabar nya Iza tapi abang Iza cakap semakin jauh.^_^ ecxtited tu.Macam mana tu semua murid wajib masuk seronok ke seronok ke ?? macam cantik je macam penat je.Yes budak form 1 hingga form 5 ada dekat sekolah tu.Berbual bual lah apa lagi nak jumpa kawan Iza form 1,2,3,dan 4 .Budak krk tidak dilupakan untuk berbual juga.Kawan rapat ada pula tersekat di situ.Seronok wow.Nanti berbual bukan berlari.Itu lah yang terbalikk !! <-- terbalik bukan terbaik ! cool sangat kan -,,- apa benda lah zaman dah maju lah sangat kan !! k fine ^_^

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020