^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KHAMIS

1/09/2014 11:20:00 PTG | | 0Komen
      Hari ini hari Khamis,esok Jumaat cuti.Sabtu pula ada kokurikulum so kena datang lah tapi pagi pula.Semua datang form 1 hingga form 5 ada nanti hari Sabtu ini.Tak mungkin Iza kena buli -,,-lempang seorang seorang siapa yang buli dan makan kaki ini lah.-_- Gedik.Awas kau aku gigit kau nanti.Patah tangan tak pasal pasal.HAHAHA.Poyo saja ^_^ Ada kawan Iza ini suka dengar Iza nyanyi.Seram saja comel lah dikatanya apalah.Malu saja dibuatnya.Sabar saja lah.Lagi satu kalau tak buat blog habis lah kena marah free.-,,- haha terbaik !! macam cantik saja macam comel saja.Gila melanda.Kakak Athierah baik lah tapi pendek senang nak buli dia.Kakak itu nak bagi Iza air youguort.Comel lah akak tu.Sabtu ini akak tu nak borak lagi dengan Iza.Bestnya.

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020