^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KOKURIKULUM

1/14/2014 03:03:00 PTG | | 0Komen
       Kangkung dah senyap !! semalam saja punya pasal !! kangkung turun harga pun bising kalau mahal pun bising..Kalau nak hot tukar lah nama anda menjadi "KANGKUNG EVAN'S"confirn hot seperi mana yang anda ingin kan.Cool sangat kalau nak kena bash dengan budak hot real buat lah :3 haha.INI SEMUA POYO !! ^_^ esok masuk sekolah ada lah mak cik kepoh cerita pasal kangkung.HEHE.Esok ada kokurikulum.Iza pengakap !! Yes,best ke ? Tak pe kite try dulu pengakap dulu sekolah rendah tkrs sekarang menengah pengakap !! baru rare !! Abang Iza krs Iza pengakap.OK CUN. -_- rumah sukan Iza biru.Biru lemah lah purple yang kuat !! ikut surat beranak punya pasal lah !! sabar je lah kan.Running Man time !! nak tengok episod 162 tapi masih lagi tak ada.Yamg ada pun episod 60 .-_- apadah.Kangkung masih famous lagi rupanya hari ini di twitter lah kebanyakan nya facebook kurang dah.Nama pun dah bertukar kangkung dah -_- kelas ko jah.Trend zaman sekarang kalau nak hot buat je lah apa yang hot minggu minggu ni !! lolz kalau nak hot semua nama dia pakai gambar pun fake saja.Buat autotag dan autolike nak hot katakan.tuihh main tipu .Macam kangkung betul lah !! 

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020