^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

LARI

1/25/2014 10:30:00 PTG | | 0Komen
       Huh !! Tadi Iza masuk kejohanan merentas desa smb dengan kawan kawan mengikut rumah sukan lah ! Best gila ah walaupun penat berlari jauh gila masuk saja tempat  kelape sawit !! peh buka telefon dengar lagu dengan kawan Iza.Kami 2 orang saja masu tu orang lain hilang ke mana entah lah !! jalan mula mula asing lelaki dengan lelaki perempuan dengan perempuan then ada abang abang form 4 dan 5 tegur masa itu memang penat kiteorang bual habis !! Gelak macam orang gila buat lawak siakk abang abang itu !! pengalaman yang best sangat lah ! Cikgu pula lepak saja macam dekat pantai cara duduk pun bukan main !! kiteorang penat lari cikgu santai memanjang !! 5 orang rasa nya abang itu ! comel jk ! diorang menyanyi untun Iza . Iza tepuk tangan saja !! datang angin ! kuat siakk memang merdu dorang nyanyi.Jalan ramai ramai Iza boss kat situ -,,- lolz !! Dah nak dekat tu kitorang jogging ambil check point yang terakhir ! dekat dengan sekolah laksamana ! Iza pecut tapi ada abang itu tegur Iza jangan ah pecut tunggu dulu lah ! haha lawak gila !! sweet pun boleh lah !! dah lah diorang baik ,peramah., hensem perh cun siakk ! ^_^ baik gila lah abang itu ! then lepas jek masuk sekolah kiteorang terus berpecah sebab nak kena daftar sapa sampai dulu -,,- Iza nombor 9 ok lah tu kan !! nervous gila masa nama dipanggil naik atas pentas nak ambil pingat katanya !! Abang rumah biru pun semua sporting !! Iza berdiri terus dorang bersorak dan tepuk tangan sebab Iza rumah biru sama macam dorang lah ! -,- ada abang ni poyo gila setiap kali rumah biru naik tas pentas die lambaikan die punya sapu tangan dekat atas sambil berdiri Iza pun terikut ikut dah jadinya ! Dah lah abang itu pakai beg angry bird ! macam budak kecil jk lah ! walaupun kaki melecet but happy gila hari ini !! 

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020