^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

MENYAMPAH

1/10/2014 01:59:00 PTG | | 1Komen
 
         Hari ini hari Jumaat,solat jumaat lah bagi kaum lelaki.HEHEHE.INI SEMUA POYO.Sabar saja lah semua tak boleh Iza buat semua salah.Apakah ini ?? sakit hati saja lah.Menyampah betul lah semua tak boleh.haishh.Aku nak baling saja laptop ini biar semua tak boleh buat lagi senang.Buat status tak boleh sekarang chat pun tak boleh.Apa guna nya semua ini.Bagus padam saja account itu -,,- tapi sayang friend dan follower dah ramai.Menyampah betul lah.Semua di suruh buat tapi tak dipakai.Apa motifnya ?? Aku ada twitter tapi apa pun aku tak tahu sangat pasal nya nak tukar cover pun macam mana.Nama pun nak tukar pun tak tahu.Nak balas tweet saja lah yang aku tahu.Tak ada fungsi langsung.-_- gedik menyampah pula dengan budak budak yang pandai pakai twitter dengan instagram bagai itu.Bahasa melayu lagi penting sekolah menengah katanya <-- ayat siapa entah macam pernah dengar tapi lupa siapa -_- <-- muka menyampah ini tahu.Sabar saja lah.Esok dekat sekolah ada kawan nak bagi aku coklat dengang air youguort.Baik nya <-- ada aku kisah.-_- semua manis mati lah aku esok.Aku nak bagi kawan lah skit baru ok katanya.HAHAHA lawak lawak.Coklat cadburry pula tu.Awesome sangat.HAHAHA esok bangun pagi.Sekolah jangan lupa ada koko.

1 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

singgah sini...hehehe...lawak ye..

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020