^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

MERENTAS DESA

1/23/2014 10:32:00 PTG | | 0Komen
       Semalam ada latihan merentas desa.Penat gila tapi masuk saja pagar sekolah rasa penat dah hilang !! alhamdulillah !! tapi semalam macam orang gila yang tak siuman nampak nya !! tadi nak ambil telekung kat surau tertinggal pula tapi ternampak someone.Habis lari terus sampai terlupa apa nak ambil kat surau tadi !! kawan Iza pun Iza tinggal kan macam tu saja !! Then Iza kena sound dengan budak form 5 rasanya lah.Dia cakap lari laju lagi.Then dia pun lari sekali dengan Iza nak lumba katanya ! Iza bertambah pening!! nervouss !! Kawan panggil pun tak dengar dah lepas itu Iza terus lari masuk kelas tapi tak ambil apa apa pun dekat surau dah terlupa dan pening sangat ! lari terus lari then Iza ajak kawan Iza pergi ambil telekung lagi sebab baru ingat tapi ada pula budak sound lagi.Bagus bagus berlari terus berjalan dah tapi mereka ketawa pula !! sakit hati saja ! pijak krang baru tahu !! Tadi pagi sebelum masuk kelas ada pergi koperasi nak ambil seluar tapi kakak itu cakap tak sampai lagi lah ! Jadi Iza dengan kawan Iza pergi lah balik ke kantin tapi ada cikgu minta tolong ! Iza belah petang so Iza tolong saja lah cikgu itu ! Ada satu kelas itu penuh dengan budak lelaki memang kelas lelaki saja ! jadi Iza dengan kawan tak berani nak lalu malu katanya ! -,,- tapi Iza yang lalu dulu kawan Iza suruh lah ! Then baru kawan Iza follow ! 

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020