^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

FACEBOOK

2/19/2014 08:46:00 PTG | | 0Komen
      Lama dah tak buka facebook , dah berhabuk dah ni ! sekarang selalu buka wechat dengan whatsapp saja !! facebook dah jarang tapi yang lagi jarang twitter lah !! Sudah berbulan bulan tak dibuka ,, tapi twitter bukan best pun nak pakai pun dah lupa dah caranya bagaimana ,, Main facebook masih ingat lagi yang lain ada yang lupa sekarang ini pun instagram nya terlupa password !! Apa pun tak boleh ,, Inilah kalau banyak sangat benda nak kena ingat memang membazir lah jawabnya -.- malas lah nak tambah tambah lagi just nak main apa yang ingat password saja macam facebook , blog , wechat dan whatsapp only :3 apakahh ? hehehe ,, sapa lah ajar jadi bebal ini ? awake up ,, esok ada kokurikulum ,, best ke ? -.- pakai baju krs saja bukan ada koko langsung pun ,, nak pakai tudung hitam lah baru best ! Esok confirm ramai yang pakai tudung hitam :3 rare kan ,, Kalau tudung putih nanti cepat kotor ada saja benda yang tertumpah lah , apalah , apa apa saja lah !! 
 
psst: blog wajah baru

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020