^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KUCING

2/10/2014 09:45:00 PTG | | 1Komen
      
                                                                            

                        Tak ku ulangi kesilapan itu , maafkan aku mengguris hatimu :3 haha !! Ini Semua Poyo !! Budak form 4 buat hal lah tadi dekat toilet perempuan  !! Berdiolag dekat dalam tandas bising betul lah !! sabar saja lah kalau masuk sekali memang tidak selamat lah jawab nya :) budak zaman sekarang ketinggalan zaman katanya -_- apa pun tak boleh -.- btw bulan 3 ada enjit yang kedua lah !! sakit ke ? yang pernah kena tu nak tanya tapi tak tahu sapa yang dah kena !! haha :3 what ever lah comel kan kucing dalam gambar itu ! ambil dekat google saja !! mata dia sepet sebelah :3 tapi dia punya bulu tebal sedap saja kalau dipegang ke dipeluk jadi bantal pun boleh :3 Lagi sedap lah ! tapi mesti setiap hari boleh bersin kalau macam itu !!mukakucing itu macam nak makan orang saja lah !! takut mak :3 kucing comel , comel juga tapi selalu kena buli lah kena sepak lah kucing itu.Jahat betul lah manusia zaman sekarang Iza pun sama saja !! tendang kucing kadang kadang :3 
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020