^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

SEKOLAH !!

2/09/2014 10:27:00 PTG | | 0Komen
                  Hari ini hari apa ?? hari Ahad lah !! nampak  sangat kepoyoannya ^_^ esok sekolah tapi dah tukar jadual kelas dah !! bestnya sebab esok ada sukan !! yeahh -.- bergalak gila dekat sekolah tadi sebab sukan esok ! -_- sabar saja lah !! -,- kalau dah promot semua nak add !! <-- ehh apa ini tetiba saja lah menyerbu !! Nanti dekat kelas amanah ada gombak lah pula !!seram nya dapat masuk ke tak ? :3 kalau masuk pun tak ada kawan dah !! tapi Zatul nak masuk kelab majalh dan fotografi ! best lah kelab itu lagipun ada kakak yang peramah !! semua form 4 tapi ada yang seorang kakak itu pendiam sangat tapi kalau kita tegur dia balas lah balik !! Peramah gila lah ,, kakak itu semua dah add/follow Zatul dekat instagram,wechat dan facebook !! huh !! Tapi kan akak tu semua pagi lah tak dapat nak jumpa lagi kecuali setiap hari sabtu saja !! :) tak apa lah asalkan dapat jumpa akak tu lagi ok lah tu :P 

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020