^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

WHATSAPP TIME

3/15/2014 10:12:00 PTG | | 0Komen
    Sedih nya Instagram ? aku dah lupa password nya lah ,, apa pun tak boleh !! Haish kita cakap Instagram boleh buka dekat laptop juga kan ? Di buat endah tak endah saja , K fine nak main wechat lah ,, gedik melanda pula ,, Tak tahu pula aku boleh main instagram dalam laptop setahu aku dalam hand[hone saja boleh ,, pening ah pening ah ,, Whatsapp pun sekarang best dah kalau kawan contact ramai lah.Kalau sikit tak best langsung !! Tapi contact memang ramai yang kurang nya orang yang install whatsapp --'' apa pun tak boleh lah macam ini ,, Hentam kerumi saja lah jawabnya kalau macam ini ,, sekarang ini memang ada whatsapp ? line ? wechat ? facebook ? twitter ? instagram ? blog ? semua ada tapi yang selalu buka pun sekarang ini whatsapp dengan wechat saja lah --'' tapi kadang kadang main facebokk juga di laptop kalau main di handphone ,, memang phone storage lah lagi jawabnya ,, -..-

Tiada ulasan:

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020