^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KETINGGALAN

4/13/2014 11:06:00 PTG | | 1Komen
 
Berapa tahun sudah tak update blog , atoyai ! Apa pun tak boleh , zaman dah berubah adat ditelan zaman dah tak ada mewarisi cerita bertauladan . Apakah ? ditelan pun boleh kha ? Layan cerita korea hantu . Ingat comel ? Ingat montel ? Tapi kan dari tadi tengok satu patah perkataan pun aku tak faham lah . Macam orang gila saja aku tengok cerita hantu yang tak seberapa nak hantu . Choiy ! Nyanyi dulu lah sambil tengok televisyen ini ! haha , meraban malam malam ni ? Apa nak jadi lah , aku pun tak tahu lah sudah cukup cukup sudah ,

PROMOTE BLOG

4/06/2014 03:06:00 PTG | | 0Komen
 
 hola.. hari ni iza nak promote blog iza.ini bukan blog biasa2 tau,ini blog untuk join pertandingan blog kepenggunaan tahun 2014 yang julung kalinya iza sertai. saja nak mencuba nasib mana tahu jika ada rezeki kan?siapa nak follow klik link blog di bawah yer?
http://myzatuliqma2001.blogspot.com
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020