^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

KOREA

5/31/2014 01:44:00 PTG | | 0Komen
Tak habis habis korea . Kebanyakan korea yang menyanyi dalam kumpulan kalau melayu salalu nyanyi single  . Tapi perempuan ramai suka tengok korea , lagu korea , drama korea ? apa pun tak boleh ! Dah terbiasa kan ? biasa lah itu ! Macam Wak Doyok datang at korea . Macam best saja . Ke Korea Ke Kita , mereka main macam running man . Terbaik lah ! Padan nak meniru cara orang morea ni kan , macam tidak boleh main di Malaysia saja . Saja nak menunjuk ? Hahaha , meraban sudah aku macam ini ! -.- cadburry betul lah ! Yang dalam gambar itu buakn aku tahu nama nya siapa ? hihi , hebatkan ! 

BUDAK KECIL

5/29/2014 01:23:00 PTG | | 0Komen
 
   Ini lah dia masa kecil kecil tidur dalam buai saja . Umur baru 4 tahun . Mulut nya tak boleh dikawal . Asyik nak mengadu saja lah yang kena marah bukan dia . Sabar saja lah kalau dengan dia ini . Nama Alia Ellyana Binti Abdullah . Lahir at Hospital Kota Tinggi , Johor . Tak tahu mana yang comel , masa kecil atau masa besar . Hihi , pun boleh lah kan ? asyik keluar masuk keluar masuk rumah saja lah dia ni , boleh lah kecil lagi kalau dah besar sama saja bukan boleh kehulur kehilir !

 

BERBEZA

5/20/2014 10:36:00 PTG | | 1Komen
 
Haha , ni gambar adik aku masa dekat airport main snap snap dulu sebelom naik kapal terbang ! Terbaik dari ladang , Haha , comel kan ? tahu dah , tapi muka alia sekarang lain dulu lain ! dulu tembam , sekarang ikut suka mulut dia jelah nak fitnah siapa , semua percaya , pening kepala aku macam ini ! Haha , tomey k tomey ! Apa pun tak boleh lah macam itu ! Faham tak bahasa melayu pening itu apa ? faham ke tak ? faham ? Benda boleh settle bawa bertendang dulu -_- bertendang ? apakah ?

SELAMAT HARI IBU

5/08/2014 10:57:00 PTG | | 0Komen
  
 Selamat hari ibu semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Insyaallahh ! Tapi hri ibu hari Khamis kan ? Apa pun tak boleh , tarikh pun aku boleh lupa , hehe ! Macam apa saja lah ! Bengong ! Selamat hari ibu yang bergekar ibu ! kepada semua ibu , ibu ibu bapa bapa siapa yang punya anak bilang aku , lalala ! Menyanyi sebentar bersama kitkat ! Haha ,

BERSARA

5/02/2014 10:16:00 PTG | | 0Komen
 
This gambar masa hari bersara Tuan Haji Mansor  hari Khamis ! The best buat persembahan murid 1 Amanah . Sekolah Menengah Bandar . Seram betul masa first first itu sebab ramai kakak kakak dan abang abang tengok . Fuhh , semangat ! Haha , apa nak hairan zaman macam sekarang ? menyanyi pula potong line betul lah -_- akak nara ini tomboy orangnya , setahu aku lah akak nara tak pernah pakai baju sekolah setiap hari aku nampak dia pakai baju sukan . pelik betul lah . Umur 17 . Nama Nara . Sekolah ? Mesti lah Menengah Bandar kan ? Macam orang nyanyok saja aku ini , boleh macam itu ? Haha , meraban malam malam memang tak sah aku ni kan ? kan ? Kami semua nyanyi lagu The Show daripada Lenka , dan Guruku Tersayang penyanyi nya aku tak tahu ! Lupa siapa entah penyanyi nya ?

INGAT COMEL ?

5/01/2014 10:24:00 PTG | | 0Komen
Hehe . This adik zatul . Umur baru 4 tahun ? Pandai kan posing ? Hehe , posing maut katanya ! Muncung betul lah potong mulut itu baru tahu ,  Haha , ingat comel lah ? kecil kecil pandai posing belom lagi besar nanti ! Tapi comel kan ? adik zatul siapa tak kenal , kalau dekat rumah asyik nak ikut abah saja kalau abah keluar , apa pun tak boleh dia ini ! hehe , kuat merajuk susah nak di pujuk . Normal lah tu kan ? Aku tahu aku comel !Perasan santan betul lah , gila ke apa dah aku ni ?
Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020