^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

MERAPU

6/27/2014 10:23:00 PTG | | 0Komen

Haha , kawan kita typo lah , dia post gambar pagi tapi dia kata malam --"

posted from Bloggeroid

SEBAT

6/26/2014 11:09:00 PTG | | 0Komen

Haha , ini lah dia , paham ke tak paham ? Sebat saja lah !

posted from Bloggeroid

VAN PUTIH

6/26/2014 01:51:00 PTG | | 1Komen

Hee , van putih mengganas sekitar taman mawai !

posted from Bloggeroid

SEKOLAH

6/23/2014 09:07:00 PTG | | 0Komen

Sekolah tadi ada sukan , Hee , ambil gambar !

posted from Bloggeroid

ZALIM

6/22/2014 09:30:00 PTG | | 0Komen

Heee , zama sekarang , sungguh zalim kesian budak ini !

posted from Bloggeroid

COMEL

6/19/2014 09:45:00 PTG | | 0Komen

Haha , peace yow ! Ingat comel lah ?

posted from Bloggeroid

BRAZIL

6/14/2014 08:15:00 PTG | | 0Komen

Sticker wechat , hihi . Brazil menang !

posted from Bloggeroid

CUT THE ROPE

6/12/2014 08:40:00 PTG | | 0Komen

Cut the rope , yahooo ! Best lah juga game nya !

posted from Bloggeroid

BALAU

6/10/2014 08:32:00 PTG | | 0Komen

At Tanjung Balau , tak mandi pun , saya okay saya dah besar !

posted from Bloggeroid

HANCUR

6/09/2014 10:19:00 PTG | | 1Komen

Haha , hancur , habis rosak , sabar saja lah ! Pondan dikatakan ! Hihi , lawak lawak .

posted from Bloggeroid

SCREENSHOT

6/09/2014 01:59:00 PTG | | 0Komen

Haha , kakak erin gila , main screenshot screenshot sampai aku pun terkena dah , apa pun tak boleh --"

posted from Bloggeroid

MAK JANTAN

6/08/2014 10:48:00 PTG | | 0Komen

Hihi mak jantan , apakah ? This my adik , mak jantan katanya --" haha !

posted from Bloggeroid

ABANG LONG FADIL

6/08/2014 02:31:00 PTG | | 0Komen

Kebosan layan lagu Abang Long Fadil daripada Zizan .

posted from Bloggeroid

SYIRIK

6/07/2014 09:05:00 PTG | | 0Komen

Syirik tahu syirik , aku pun baru tahu dulu selalu buat --"

posted from Bloggeroid

JENIS KUIH

6/06/2014 12:45:00 PTG | | 1Komen

Haha , kuih munafik ialah kuih talam dua muka , terbaik lah , banyak jenis kuih ada dan banyak perangai ada . Kuih zaman sekarang , apa pun tak boleh !

posted from Bloggeroid

POU

6/05/2014 09:42:00 PTG | | 0Komen

Game pou lama nya , lahaii ! Dah lama tak main game pou , baru install itu yang kecil saja itu , lagi pun tak selalu main , hihi . Lama lama besarlah kan !

posted from Bloggeroid

TERBAIK

6/05/2014 08:35:00 PTG | | 0Komen

Terbaik lah , tengok lah orang zaman sekarang ! Apa pun tak boleh , hihi ! Pening kepale asyik jatuh jadi tadi main bola ! Hujan katanya !

posted from Bloggeroid

TEPI SIKIT

6/04/2014 10:37:00 PTG | | 0Komen

Hihi , bosan nya kalau tak ada lagu , ini lagu Tepi Sikit Daripada Sleeq . Memang best , caya lah ! Apa yang kau mahu ? Semua ku beri . Apa yang kau mahu . Mahu apa lagi bagaimana aku pula , aku serik jadi ku ingin jalan sana . Tolong tepi sikit ! Nyanyi dulu kita !

posted from Bloggeroid

BOWLING

6/04/2014 02:13:00 PTG | | 1Komen

Punca main bowling tak buka cincin , dah tahu bowling itu berat boleh pula pakai cincin , haha , tak pasal pasal ini yang dapatt !

posted from Bloggeroid

CERMIN MATA II

6/03/2014 09:46:00 PTG | | 0Komen

Hihi , besar cermin mata aku , kau ada ? Tak ada kan ? Zaman dah berubah memang macam itu , terknologi pun semakin canggih , belum lagi sekolah dah pakai tudung sekolah . Nyanyok dah , kan kan ? Sentiasa senyum , senyum itu kan sedekah !

posted from Bloggeroid

KACA MATA

6/03/2014 01:11:00 PTG | | 0Komen
Semalam punya cerita , di Econsave nk beli kaca mata baru , macam badut pun ada , haha !


posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020