^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

RAPUH

7/31/2014 04:40:00 PTG | | 0Komen

Opick - Rapuh . Hebat lagu nya Sedih sedih semua ada .

posted from Bloggeroid

RAYA

7/29/2014 09:05:00 PTG | | 0Komen




Hari raya yang kedua :3 Beraya dekat rumah Mak Ngah dekat Desa Sejahtera . Seorang datang semua serbu , Masya allah :3 haha .

posted from Bloggeroid

BEST

7/28/2014 03:55:00 PTG | | 0Komen

Love you Mr.Arrogant Raya , Best tahu .

posted from Bloggeroid

KUIH

7/28/2014 03:46:00 PTG | | 0Komen

Kuih raya , macam sedap je .

posted from Bloggeroid

200%

7/28/2014 12:33:00 PTG | | 0Komen

Rindu awak 200% . Best gila lah cerita nya :3

posted from Bloggeroid

MANGGA

7/27/2014 10:13:00 PTG | | 0Komen

Haha , mangga :3 terbaik lah

posted from Bloggeroid

IKAN

7/27/2014 11:43:00 PG | | 0Komen

Ikan zaman sekarang , haha ! Kan kan ? Terbalikk lah !

posted from Bloggeroid

POU

7/17/2014 10:34:00 PTG | | 0Komen

Pouu ! Tak best langsung --" dah tak main dah game itu :3

posted from Bloggeroid

MESSI

7/16/2014 10:02:00 PTG | | 0Komen

Muka Messi beriaa --" nak makan penampar agaknya :3

posted from Bloggeroid

STICKER

7/16/2014 10:02:00 PTG | | 0Komen

Sticker wechat :3 tiap tiap hari ada sticker yang baru sampai !

posted from Bloggeroid

BOSAN

7/16/2014 09:22:00 PTG | | 0Komen

So bored :3 Tidur lah jangan tak tidur

posted from Bloggeroid

GAME

7/14/2014 10:25:00 PTG | | 0Komen

Tut tut , hehe ! Suka main game ini :3

posted from Bloggeroid

POCONG

7/14/2014 10:17:00 PTG | | 0Komen

Hihi , pandai dia pakai tudung :3 jadi pocong lah pula

posted from Bloggeroid

STRAW

7/11/2014 09:22:00 PTG | | 0Komen

Lah macam ini rupanya , straw kena masuk lubang itu ,

posted from Bloggeroid

PUASA

7/10/2014 10:51:00 PTG | | 0Komen

Pun boleh , esok pula :3 haha , tak boleh jadi ni ,

posted from Bloggeroid

PANDAI

7/10/2014 10:48:00 PTG | | 0Komen

Pandai cikgu yang mengajar anak murid nya -_-

posted from Bloggeroid

PAHANG

7/10/2014 10:45:00 PTG | | 0Komen

Muahahaha , bervideo call sama si mieya , mieya di Pahang , 4 bulan lagi itu , lama lah juga !

posted from Bloggeroid

TUDUNG

7/10/2014 10:43:00 PTG | | 0Komen

Haha , ini kelakar ! Pun boleh kan ? Guna lah cara ini kalau nak ajar bertudung :3

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020