^◕‿◕^ MYY Blog ^◕‿◕^

MERDEKA

8/31/2014 11:27:00 PTG | | 0Komen

Bosan gila tak tahu nak buat apa lah . Esom sekolah tidur kena awal . Memang merdeka lah esok dekat sekolah . Haha . Merdekaa ! Merdekaa .

WECHAT

8/26/2014 10:18:00 PTG | | 0Komen

Sikit saja yang bole buka pun wechat saja . Sabar ja lah . Apa boleh buat nasib badan .

posted from Bloggeroid

MATA

8/22/2014 01:58:00 PTG | | 0Komen

Banyak comel . Haha . Cantik gila mata dia . Aku pun nak sebenarnya . Muahahaha . Apa pun tak boleh lah .

posted from Bloggeroid

WHATSAPP

8/21/2014 10:01:00 PTG | | 0Komen

Whatsapp . Lama tak main whatsapp . Kosong kosong . Haha . Banyak perubahan dah .

posted from Bloggeroid

CANDY FRENZY

8/14/2014 11:11:00 PTG | | 0Komen

Candy Frenzy . Susah betul game nya . Malas nak main game ini . Makan masa . Dah lah susah nak kena itu ini lagi . Memang tak lah --"

posted from Bloggeroid

SELFIE

8/11/2014 10:36:00 PTG | | 0Komen



Haha , Alia bukan main , nampak orang bergamba dia pun nak masuk juga , apa pun tak boleh la ini budak kecil . Happy Birthday brother ^_^

posted from Bloggeroid

BAD BOY

8/10/2014 10:24:00 PTG | | 0Komen

Lagu Bad Boy . Lalalala ~ . Pun boleh lah . Daripada Sleeq . Yeahh .

posted from Bloggeroid

KANGKUNG

8/10/2014 10:09:00 PTG | | 0Komen

Kangkung . Kangkung . Hehe . Makan kan saja lah . Jangan nak cerewet lah . Sayur baik untuk kesihatan badan .

posted from Bloggeroid

RAP

8/10/2014 10:04:00 PTG | | 0Komen

Bai lah sayang . Gelek satu kali . 100% daripada Mas Idayu . Best betul rap dia . Hebat sungguh .

posted from Bloggeroid

POCONG

8/08/2014 09:46:00 PTG | | 0Komen

Ini pocong banyak keling lah . Mana datang nya pun aku tak tahu lah .

posted from Bloggeroid

MCDONALD'S

8/08/2014 12:09:00 PTG | | 1Komen

Haha . McDolah's pun jadi lah , Tukar nama sebab tak nak kena boikot . Tipu saja lebih . Patut nya McDonald's sekarang dah bertukar McDolah's . Apa pun tak boleh lah .

posted from Bloggeroid

TUDUNG .

8/01/2014 11:23:00 PTG | | 0Komen

This cara bertudung yang betul . Haha . Mula - mula belitkan sahaja lah . Kalau nak senang belitkan saja . Jadi pocong , Wahh terbaik lah . Itu selendang maybe lah . Tak tahu tak tahu lah . Selendang ke tudung bawal . Nak cuba la nanti dekat rumah . Kita tengok hasilnya bagaimana , okay ? . Lagi satu tak reti - reti nak senyum . Hantu mana lah sesat ini kan ? .

posted from Bloggeroid

Copyright By Myzatul Iqma For 2015-2020